mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Dual boot Ajutor - ubuntu instalat, acum adăugând Vista

Reply

Thread Tools
Old 15 octombrie 2008, 07:40
Grupul de stat

Default Dual boot Ajutor - ubuntu instalat, acum adăugând Vista

Hei y'all, deja instalat pe Ubuntu are propria HDD, cu toate acestea, deşi am o unitate separată Am incercat instalarea pe Vista, nu comprendez!

formatare / partiţionare / etc, dar încă mai mereu spune "nu se poate instala Windows-se la această partiţie / harddrive" sau somesuch.

Acum, eu am făcut swap pe HD în jurul lui în BIOS-ul şi a încercat din nou, dar încă nu circulaţie. ceea ce o face Tres enervant este ca-mi Vista DVD (dintr-un motiv) este citit sooo încet, astfel încât este nevoie de aproximativ 15 mintues de la punerea sa in obtinerea de a partiţiei de biţi, dacă nu chiar mai mult.

Orice sfaturi cu privire la ceea ce fac greşit? Cred ca e ceva de-a face cu active sau partiţii primare? Toate hard disk-uri în Vista partition manager au fost etichetate ca "principal" ... hmm
Old 7 noiembrie 2008, 08:47
Grupul de donator

Default Dual boot Ajutor - ubuntu instalat, acum adăugând Vista

Ne pare rău, eu sunt un pic muddled aici. Lasă-mă să-l direct.

(a) aveţi două interne HDDs
(b) cu un (A) este principalul şi a Ubuntu pe el
(c) alte (B) este secundară şi doriţi să-l pun pe Vista

Corect? Dacă da, luaţi o copie a menu.lst pe un mediu care se poate citi de la Vista.

Dacă este posibil, să-şi schimbe de configurare GRUB, astfel încât dispozitivul de încărcare se află pe partiţia rădăcină, nu MBR.

Eliminaţi A, B face primar şi a instala Vista. Dacă este necesar, pentru a folosi Ubuntu format B ca NTFS sau FAT32 în prealabil.

Instala Vista si sa grub4dos şi unpack-o.

Mutaţi fişierul grldr la rădăcină al unităţii C:

Schimbaţi-vă opţiunile de boot, prin adăugarea unui nou opţiune:

[boot loader]
...
[sisteme de operare]
C: \ grldr = "GRUB"
...

Acum, copiaţi fişierul menu.lst din Ubuntu config la rădăcina C:, şi editaţi-l astfel încât se pare ceva de genul:

titlu Failsafe - openSUSE 11.0 - 2.6.25.18-0.2
root (hd1, 1)
kernel / boot/vmlinuz-2.6.25.18-0.2-pae root = / dev/disk/by-id/usb-HTS54101_0G9AT00_503EA-0 :0-PART2 showopts ide = nodma apm = off acpi = off noresume nosmp noapic maxcpus = 0 edd = off x11failsafe
initrd / boot/initrd-2.6.25.18-0.2-pae

titlu Windows
rootnoverify (hd0, 1)
chainloader (hd0, 0) 1

titlu openSUSE USB
rootnoverify (hd1, 1)
chainloader (hd1, 1) 1

OpenSUSE este a mea, dar a ta va fi similar. Orice apariţii de (hd0 va fi acum (hd1, desigur, în prima opţiune. Cel de-al doilea merge înapoi şi cizme Vista unitate. Cea de-a treia bootează încărcătorul de sistem GRUB pe disc Ubuntu.

Reply

Register

Marcaje