![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei y'all, deja instalat pe Ubuntu are propria HDD, cu toate acestea, deşi am o unitate separată Am incercat instalarea pe Vista, nu comprendez! formatare / partiţionare / etc, dar încă mai mereu spune "nu se poate instala Windows-se la această partiţie / harddrive" sau somesuch. Acum, eu am făcut swap pe HD în jurul lui în BIOS-ul şi a încercat din nou, dar încă nu circulaţie. ceea ce o face Tres enervant este ca-mi Vista DVD (dintr-un motiv) este citit sooo încet, astfel încât este nevoie de aproximativ 15 mintues de la punerea sa in obtinerea de a partiţiei de biţi, dacă nu chiar mai mult. Orice sfaturi cu privire la ceea ce fac greşit? Cred ca e ceva de-a face cu active sau partiţii primare? Toate hard disk-uri în Vista partition manager au fost etichetate ca "principal" ... hmm |
|
| |||
| |||
| Ne pare rău, eu sunt un pic muddled aici. Lasă-mă să-l direct. (a) aveţi două interne HDDs (b) cu un (A) este principalul şi a Ubuntu pe el (c) alte (B) este secundară şi doriţi să-l pun pe Vista Corect? Dacă da, luaţi o copie a menu.lst pe un mediu care se poate citi de la Vista. Dacă este posibil, să-şi schimbe de configurare GRUB, astfel încât dispozitivul de încărcare se află pe partiţia rădăcină, nu MBR. Eliminaţi A, B face primar şi a instala Vista. Dacă este necesar, pentru a folosi Ubuntu format B ca NTFS sau FAT32 în prealabil. Instala Vista si sa grub4dos şi unpack-o. Mutaţi fişierul grldr la rădăcină al unităţii C: Schimbaţi-vă opţiunile de boot, prin adăugarea unui nou opţiune: [boot loader] ... [sisteme de operare] C: \ grldr = "GRUB" ... Acum, copiaţi fişierul menu.lst din Ubuntu config la rădăcina C:, şi editaţi-l astfel încât se pare ceva de genul: titlu Failsafe - openSUSE 11.0 - 2.6.25.18-0.2 root (hd1, 1) kernel / boot/vmlinuz-2.6.25.18-0.2-pae root = / dev/disk/by-id/usb-HTS54101_0G9AT00_503EA-0 :0-PART2 showopts ide = nodma apm = off acpi = off noresume nosmp noapic maxcpus = 0 edd = off x11failsafe initrd / boot/initrd-2.6.25.18-0.2-pae titlu Windows rootnoverify (hd0, 1) chainloader (hd0, 0) 1 titlu openSUSE USB rootnoverify (hd1, 1) chainloader (hd1, 1) 1 OpenSUSE este a mea, dar a ta va fi similar. Orice apariţii de (hd0 va fi acum (hd1, desigur, în prima opţiune. Cel de-al doilea merge înapoi şi cizme Vista unitate. Cea de-a treia bootează încărcătorul de sistem GRUB pe disc Ubuntu.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
![]() |
|
| Marcaje |