![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj y'all, už nainštalovaná na Ubuntu je to vlastné HDD sa však, aj keď má samostatný pohon som sa pokúsil o inštalácii Vista, no comprendez! formátovanie / delenie / etc, ale napriek tomu vždy hovorí 'Windows nie je možné nainštalovať len na túto oblasť / pevný disk' alebo somesuch. Teď jsem swap HD to asi v bios a pokúsil znovu, ale stále žiadny pohyb. čo je tres otravné je, že môj Vista DVD (z nejakého dôvodu), je čítaj sooo pomaly, tak to trvá asi 15 mintues od uvedenia na to, ako sa oblasť bit, ak nie dlhšie. Nejakú radu na to, čo ja robím zle? Myslím, že je to niečo do činenia s aktívnou alebo primárne oddiely? Všetky pevné disky v Vista manager bola označená ako 'Primárny' ... hmm |
|
| |||
| |||
| Je mi ľúto, že som trochu popletený tu. Dovolte, abych si to ujasnit. (a) máte dve interné HDD (b) jeden (A) je hlavným a Ubuntu na ňom (c) ostatné (B) je sekundárna a chcete dať Vista Správne? Ak áno, zhotoviť kópie menu.lst na médiu, ktoré je čitateľné z Vista. Ak je to možné, zmeniť grub config tak, aby sa zavádzač je na koreňovú oblastí, ktoré nie sú MBR. Odstrániť A, B, aby primárnu a nainštalovať Vista. Ak je to potrebné, použite Ubuntu do formátu B ako NTFS alebo FAT32 vopred. Inštalácia Vista a získajte grub4dos a rozbaľte ho. Presunúť súbor grldr na rootu disku C: Zmeňte svoj bootup možnosti pridaním nových možností: [boot loader] ... [operating systems] c: \ grldr = "Grub" ... Teraz skopírujte súbor menu.lst z vášho Ubuntu config na rootu C:, a upraviť ho tak, že vyzerá nejako takto: Názov poruchám - openSUSE 11.0 - 2.6.25.18-0.2 root (HD1, 1) kernel / boot/vmlinuz-2.6.25.18-0.2-pae root = / dev/disk/by-id/usb-HTS54101_0G9AT00_503EA-0 :0-part2 showopts ide = nodma APM = off ACPI = off noresume nosmp noapic maxcpus = 0 EDD = off x11failsafe initrd / boot/initrd-2.6.25.18-0.2-pae Názov Windows rootnoverify (hd0, 1) chainloader (hd0, 0) +1 Názov openSUSE usb rootnoverify (HD1, 1) chainloader (HD1, 1) +1 Baňa je openSUSE, ale tvoje bude podobné. Akékoľvek výskyty (hd0 teraz bude (HD1 samozrejme v prvá možnosť. Druhá siaha a topánky Vista riadiť. Tretia topánky na grub zavádzač na disk Ubuntu.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Duálny Zavádzacia Ubuntu Linux a OS Vista Teraz Akékoľvek nenačíta! | Blade110L | Linux & Alternatívne OS | 0 | 14. júna 2009 08:44 |
| Zavedenie dvojitého Kubuntu a Vista s Vista 1. | Black Magic | Linux & Alternatívne OS | 1 | 27. marca 2009 15:14 |
| Otázka asi Vista / Ubuntu duální boot | MJM | Linux & Alternatívne OS | 11 | 18. október 2008 02:29 |
| Pomoc s duálnou zavádzanie vista / ubuntu s lojack softvér | pest79456 | Linux & Alternatívne OS | 3 | 12. októbra 2008 09:39 |
| Ako: Duální Zavádzacia Vista / XP jednoducho | SocialWarfare | Operačné systémy Windows | 0 | 30. apríla 2008 19:04 |
| Thread Tools | |
| |