az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Çift önyükleme yardımcı - Ubuntu yüklü, şimdi uzak manzara ekleme

Reply

Konu Araçları
Old 15 Ekim 2008, 07:40
Üye Grubu

Default Çift önyükleme yardımcı - Ubuntu yüklü, şimdi uzak manzara ekleme

Ancak bir on Vista yükleme, hayır comprendez denedim sürücü ayrı var Hey y'all, zaten Ubuntu bu HDD'ye kendi üzerinde, ancak yüklü var!

formatlama / bölümleme / etc ancak her zaman 'pencereler bu bölüme kendisi yükleyemezsiniz / söylüyor sabitdisk' veya somesuch.

Şimdi takas yaptım HD's BIOS'unda etrafında tekrar denedim, ama hala hiçbir hareket. ne kadar can sıkıcı Tres yapar benim Vista DVD'sini bir nedenle () için yavaş yavaş olmasa daha çok bu bölüm biraz girmeden bunu koyarak gelen, yaklaşık 15 mintues alır sooo okumak değildir.

Ben yanlış ne yapıyorum ilgili herhangi bir tavsiye? Ben bu kadar şey etkin veya birincil bölüm ile ilgili tahmin? Vista bölümü yöneticisi tüm sabit diskler 'etiketli olduğunu birincil ... Hmm
Old 7 Kasım 2008, 08:47
Bağış Grubu

Default Çift önyükleme yardımcı - Ubuntu yüklü, şimdi uzak manzara ekleme

Üzgünüm, biraz burada muddled duyuyorum. Yaz düz bir alayım.

(a) iki HDDs var
(b) bir (A) birincil ve üzerinde Ubuntu var
(c) (B) Diğer orta ve size Vista istiyorum

Doğru mu? Eğer öyleyse, o Vista okunabilir bir medyaya menu.lst bir kopyasını almak.

Mümkünse, didiklemek böylece önyükleyici ana bölüme, MBR'nin değildir yapılandırma değiştirin.

, B, ilk ve Vista'yı yüklemek yapmak bir çıkarın. Gerekirse, biçim için NTFS veya FAT32 olarak önceden B Ubuntu kullanın.

Vista'yı yükleyin ve grub4dos almak ve açmaktır.

Sürücünün kök C dosya grldr Taşı:

Yeni bir seçenek ekledi: ederek önyükleme seçenekleri değiştir

[boot loader]
...
[operating systems]
c: \ grldr = "Grub"
...

Şimdi C kök için Ubuntu yapılandırma gelen menu.lst dosyasını kopyalamak için: bu yüzden bu gibi görünüyor ve düzenlemek için:

başlık failsafe - openSUSE 11,0 - 2.6.25.18-0.2
(root HD1, 1)
kernel / boot/vmlinuz-2.6.25.18-0.2-pae root = / dev/disk/by-id/usb-HTS54101_0G9AT00_503EA-0 :0-PART2 showopts IDE = nodma APM = ACPI kapalı kapalı = 0 edd nosmp noapic maxcpus noresume = = kapalı x11failsafe
initrd / boot/initrd-2.6.25.18-0.2-pae

başlık Windows
(hd0, 1) rootnoverify
(hd0, 0) 1 chainloader

başlık openSUSE USB
(HD1, 1) rootnoverify
(HD1, 1) 1 chainloader

Maden openSUSE ama senin benzer olacaktır. Herhangi bir yerde (hd0 şimdi (HD1 Dersin ilk seçenek olacaktır. İkinci geri ve botlar Vista sürücü gider. Üçüncü botlar Ubuntu diskinizdeki GRUB boot loader.

Reply

Register

Bookmarks