менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Dual допомогою завантаження - Ubuntu встановлена, в даний час додавання Vista

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 жовтня 2008, 07:40
Член групи

Default Dual допомогою завантаження - Ubuntu встановлена, в даний час додавання Vista

Hey y'all, вже Ubuntu встановлена на його власному жорсткому диску, проте, хоча в мене є окремий диск я спробував встановити на Vista, не comprendez!

Форматування / перегородки / i т.д. але все одно завжди каже: "Windows не може встановити собі цього розділу / жорсткого диска 'або somesuch.

Тепер, я зробив своп навколо HD в BIOS і спробував знову, але ніякого руху. що робить її Tres дратує, що мої Vista DVD (з різних причин) читається СТОВ повільно, тому вона займає близько 15 mintues від поклавши її на отримання на розділ біт, якщо не більше.

Будь-які поради про те, що я роблю неправильно? Я припускаю, що це щось робити з активним або первинні розділи? Всі жорсткі диски в Vista Manager розділу були помічені "первинних" ... Хм
Old 7 листопада 2008, 08:47
Донор групи

Default Dual допомогою завантаження - Ubuntu встановлена, в даний час додавання Vista

Вибачте, я трохи плутає тут. Дозвольте мені отримати це прямо.

(а) у вас є два внутрішніх жорсткі диски
(б) один (А) є основною і має на нього Ubuntu
(C) інший (B) є вторинною і ви хочете покласти на Vista

Правильно? Якщо це так, прийняти копії menu.lst на носії, яка доступна для читання з Vista.

Якщо можливо, зміна конфігурації GRUB так, щоб завантажувач на кореневий розділ, а не MBR.

Видалити, Марка Б початкового і установку Vista. Якщо необхідно, використовуйте Ubuntu у формат NTFS В, або FAT32 заздалегідь.

Встановити Vista і отримати grub4dos і розпакувати його.

Перемістити grldr файлу в кореневому каталозі диска С:

Змінити параметри завантаження, додаючи нові опції:

[Boot Loader]
...
[Operating Systems]
C: \ grldr = "Grub"
...

Тепер необхідно скопіювати файл з menu.lst конфігураційний Ubuntu в кореневому каталозі C:, і змінити його, щоб він виглядає приблизно так:

Назва Failsafe - OpenSUSE 11.0 - 2.6.25.18-0.2
корінь (hd1, 1)
ядро / boot/vmlinuz-2.6.25.18-0.2-pae кореневих = / dev/disk/by-id/usb-HTS54101_0G9AT00_503EA-0 :0-part2 showopts IDE = nodma APM = Off ACPI = Off noresume nosmp noapic maxcpus = 0 EDD = Off x11failsafe
INITRD / boot/initrd-2.6.25.18-0.2-pae

Назва Windows
rootnoverify (hd0, 1)
chainloader (hd0, 0) 1

Назва OpenSUSE USB
rootnoverify (hd1, 1)
chainloader (hd1, 1) 1

Шахта OpenSUSE але ваші будуть аналогічними. Будь-які випадки (hd0 тепер буде (hd1, звичайно, у першому варіанті. Друге сходить і чоботи диска Vista. Третю чоботях завантажувач GRUB завантаження на диску Ubuntu.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.