![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз наскоро инсталирали двойствен обувка система с Windows Vista и XP тя работи много, докато сте извън системата на XP под Vista сега, когато се опитам да се върна към XP тя казва, NTLDR корумпирани или липсва. моля помощ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако съм правилно в мисленето си имал XP вече е инсталиран и след това сте инсталирали Vista на втория дял, ако това е случаят vistas обувка ръководител има над писмени XP на капитана зареждащ така XP не може да намери файла NTLDR. Може да опитате ремонт инсталиране на XP за да възстановите този файл, ако това е невъзможно, ако можете да имате достъп до вашите документи XP чрез изглед бихте могли да направите чисто инсталиране на XP.
| |||
| |||
| Имате U сортирани нашия проблем? |
|
| |||
| |||
| Моля опитайте се да поставите вашия Windows XP компактдиска в CD устройството и рестартирайте компютъра си, ще бъдете подканени да натиснете произволен клавиш, за да започнете инсталацията натиснете Space бар. и след това изберете R = Ремонт опция и след това да копирате NTLDR файл от CD и да поставите там в Windows XP Drive. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видя ли датата на първоначалната публикация? ..... Аз мисля, че той може да са подредени, че от сега
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dual обувка? | Mooseknuckle | Windows операционни системи | 3 | 28 Авг 2008 16:12 |
| NTLDR изчезнали, няма да обувка горе? | Jack06 | Windows операционни системи | 7 | 20 април 2008 11:28 |
| Приучавам Обувка Горе | minimadman | Общи Хардуер Чат | 2 | 2-ро Mar 2008 16:27 |
| Dual Обувка Mac OS X На XP? | harryc | Linux & Алтернативни OS | 9 | 26 Feb 2008 04:16 |
| Приучавам обувка горе | xactly | Общи Хардуер Чат | 11 | 10 Авг 2007 13:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |