![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| i nedávno instalované duální boot se systémem Windows Vista a XP to fungovalo až do velké i odhlášeni ze xp průhled do teď, když se snažím dostat zpět do xp se píše NTLDR poškozený nebo chybí. Prosím pomozte. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud mám správné myšlení jste měli xp již nainstalován a potom jste nainstalovali průhled na druhém oddílu, pokud je to v případě, průhledy boot manager má přes písemnou xp to Master Boot Record tak XP nemůže najít soubor ntldr. Mohli byste zkusit opravit instalaci xp obnovit tento soubor, v opačném případě, pokud máte přístup k Vaší xp dokumentů přes průhled můžeš udělat čistou instalaci XP.
| |||
| |||
| Mít u setříděno náš problém? |
|
| |||
| |||
| Pokuste se prosím vložte vaše Windows XP CD do CD-ROM a restartujte počítač budete vyzváni ke stisknutí klávesy pro spuštění instalace stiskněte klávesu mezerníku. a pak vyberte volbu R = Opravy a pak kopírování souborů z CD-ROM NTLDR a vložte je v systému Windows XP Drive. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viděl jsi datum původní příspěvek? ..... Myslím, že může mít setříděno ji nyní
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Duální boot? | Mooseknuckle | Operační systémy Windows | 3 | 28. Srpen 2008 16:12 |
| NTLDR chybí, nebude naběhnout? | Jack06 | Operační systémy Windows | 7 | 20 dubna 2008 11:28 |
| Zvyklý naběhnout | minimadman | Obecné Hardware Chat | 2 | 2. března 2008 16:27 |
| Duální Zavádecí Mac OS X na XP? | harryc | Linux & Alternativní OS | 9 | 26. února 2008 04:16 |
| Zvyklý naběhnout | xactly | Obecné Hardware Chat | 11 | 10. srpen 2007 13:59 |
| Thread Nástroje | |
| |