![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω πρόσφατα εγκαταστήσει ένα σύστημα διπλής εκκίνησης με τα Windows Vista και xp λειτούργησε μέχρι μεγάλες i αποσυνδεθεί από XP σε Vista τώρα όταν προσπαθώ να επιστρέψει στα XP που λέει NTLDR λείπει ή διεφθαρμένοι. παρακαλώ βοήθεια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν είμαι σωστή στον τρόπο σκέψης σας είχε ήδη εγκατεστημένα XP και στη συνέχεια την εγκατάσταση Vista σε ένα δεύτερο διαμέρισμα, εάν αυτή είναι η περίπτωση boot manager έχει θέα πάνω από τις γραπτές xp κύρια εγγραφή εκκίνησης ώστε xp δεν μπορεί να βρει το αρχείο Ntldr. Μπορείτε να δοκιμάσετε μια εγκατάσταση επιδιόρθωσης των XP για να επαναφέρετε το αρχείο, ελλείψει αυτού, εάν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα έγγραφα XP μέσω Vista θα μπορούσε να κάνει μια καθαρή εγκατάσταση των XP.
| |||
| |||
| U Να διευθετηθεί το πρόβλημά μας; |
|
| |||
| |||
| Παρακαλώ δοκιμάστε να Τοποθετήστε σας CD των Windows XP σε CD-ROM και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, θα σας ζητηθεί να πιέσετε οποιοδήποτε πλήκτρο για να ξεκινήσει η εγκατάσταση στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο Space bar. και στη συνέχεια, επιλέξτε R = επισκευής επιλογή και στη συνέχεια σας αντίγραφο αρχείο NTLDR από το CD και να επικολλήσετε εκεί Drive στα Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είδες την ημερομηνία της αρχικής μετά; ..... Νομίζω ότι μπορεί να έχουν ταξινομημένο από τώρα
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διπλή εκκίνηση; | Mooseknuckle | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 28 Αυγ 2008 16:12 |
| Λείπει το NTLDR, δεν θα εκκίνησης μέχρι;! | Jack06 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 20 Απρ 2008 11:28 |
| Wont Boot Up | minimadman | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 2η Μαρ 2008 16:27 |
| Dual Boot Mac OS X Στις XP; | harryc | Linux & Εναλλακτικές OS | 9 | 26 Φεβ 2008 04:16 |
| Wont εκκίνησης μέχρι | xactly | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 10 Αυγ 2007 13:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |