![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam nedavno instalirali dual boot sa sustavom Windows Vista i XP Internet izrađen velik do JA Odjavili od xp na vista sada kad pokušam vratiti na xp piše NTLDR pokvarene ili nedostaju. ugoditi pomoć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako sam ispraviti u razmišljanju te je xp već instaliran i onda imate instaliran vidik na drugu particiju, ako je to slučaj vidici boot manager ima preko pismene xp master boot record's pa XP ne može pronaći datoteku NTLDR. Mogli biste pokušati popravak instalacije xp za vraćanje ovu datoteku, ako nema da li možete pristupiti svom xp dokumente koristeći vidik mogli napraviti čistu instalaciju od XP.
| |||
| |||
| Jeste razvrstani u naš problem? |
|
| |||
| |||
| Pokušajte da ubacite vaš Windows XP CD u CD-ROM, a zatim ponovo pokrenite računalo će vas tražiti da pritisnete bilo koju tipku da biste pokrenuli instalaciju zatim pritisnite razmaknicu. , a zatim odaberite opciju R = Popravci i onda kopirati datoteke s CD NTLDR i zalijepite postoji u sustavu Windows XP Drive. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li vidjeli datum originalni post? ..... Mislim da je on svibanj imati sortirane ga sada
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual boot? | Mooseknuckle | Windows Operating Systems | 3 | 28. kolovoz 2008 16:12 |
| NTLDR Missing, neće čizma gore?! | Jack06 | Windows Operating Systems | 7 | 20. travanj 2008 11:28 |
| Navika Boot Up | minimadman | General Hardware Chat | 2 | 2. ožujak 2008 16:27 |
| Dual boot Mac OS X na XP? | harryc | Linux OS i alternativna | 9 | 26. veljača 2008 04:16 |
| Navika čizma gore | xactly | General Hardware Chat | 11 | 10. kolovoz 2007 13:59 |
| Thread Tools | |
| |