![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én nemrég telepített kettős csomagtartó rendszer a Windows Vista és XP ez munkás nagy amíg én kilépett az XP a Vista most, amikor megpróbálom ismét xp azt mondja NTLDR sérült vagy hiányzik. Kérem, segítsen nekem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha én vagyok a helyes gondolkodás akkor még xp már telepítve, majd telepített Vista egy második partíció, ha ez az eset vistas boot manager több mint írásbeli xp a Master Boot Record így xp nem találja a ntldr fájlt. Megpróbálhatja a javítási telepíteni az xp, hogy visszaállítja ezt a fájlt, hogy ha nem tud hozzáférni a vista xp dokumentumok révén meg lehetne csinálni egy tiszta felszerel-ból XP.
| |||
| |||
| Have u sorrendje meg a problémát? |
|
| |||
| |||
| Kérjük, próbálja be a Windows XP CD CD-ROM és indítsa újra a számítógépet, akkor a program kérni fogja, hogy nyomja meg a gombot, majd nyomjuk meg a telepítés szóköz. majd válasszuk az R = Javítás lehetőséget, majd másolja az NTLDR fájlt a CD-t és a massza van a Windows XP meghajtó. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Láttad a dátumot az eredeti postán? ..... Azt hiszem, lehet válogatni, hogy most már