![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי לאחרונה התקנת מערכת אתחול כפול יחד עם Windows Vista ו XP זה עבד נהדר עד שאני התנתקת XP לתוך Vista עכשיו כשאני מנסה לחזור ל XP זה אומר NTLDR פגום או חסר. אנא עזור. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם נכון אני חושב שיש לך כבר XP מותקן ולאחר מכן התקנת Vista על המחיצה השנייה, במקרה זה vistas Boot Manager יש למעלה מ XP בכתב של יחידת רשומת האתחול כך XP אין אפשרות לאתר את הקובץ NTLDR. אתה יכול לנסות לתקן את ההתקנה של XP כדי לשחזר את הקובץ הזה, אם כי אי אפשר לגשת למסמכים באמצעות Vista XP אתה יכול לעשות התקנה נקייה של XP.
| |||
| |||
| האם U מיון את הבעיה? |
|
| |||
| |||
| נסה להכניס את תקליטור Windows XP לתוך CDROM ולאחר מכן הפעל מחדש את המחשב, תתבקש ללחוץ על מקש כלשהו כדי להפעיל את ההתקנה ולאחר מכן הקש על שטח בר. ולאחר מכן בחר באפשרות R = תיקון ולאחר מכן להעתיק את הקובץ Ntldr מתקליטור או להדביק שם כונן ב-Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה רואה את התאריך של ההודעה המקורית? ..... אני חושב שהוא יכול להיות מיון לפי אותו עכשיו
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dual boot? | Mooseknuckle | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -28 אוגוסט 2008 16:12 |
| NTLDR חסר, האתחול לא יהיה המצב?! | Jack06 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | ה -20 לאפריל 2008 11:28 |
| Wont אתחול למעלה | minimadman | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 2nd מרץ 2008 16:27 |
| Dual Boot Mac OS X ב XP? | harryc | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 9 | 26 פברואר 2008 04:16 |
| Wont האתחול למעלה | xactly | כללי חומרה צ 'אט | 11 | -10 אוגוסט 2007 13:59 |
| שרשרת כלים | |
| |