![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i nedávno inštalované duální boot so systémom Windows Vista a XP to fungovalo až do veľkej i odhlásení zo xp priehľad do teraz, keď sa snažím dostať späť do xp sa píše NTLDR poškodený alebo chýba. Prosím pomôžte. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokiaľ mám správne myslenie ste mali xp už nainštalovaný a potom ste nainštalovali priehľad na druhom oddiele, ak je to v prípade, priehľad boot manager má cez písomnú xp to Master Boot Record tak XP nemôže nájsť súbor ntldr. Mohli by ste skúsiť opraviť inštaláciu xp obnoviť tento súbor, v opačnom prípade, ak máte prístup k Vašej xp dokumentov cez priehľad môžeš urobiť čistú inštaláciu XP.
| |||
| |||
| Mať u Zoradené náš problém? |
|
| |||
| |||
| Pokúste sa prosím vložte vaše Windows XP CD do CD-ROM a reštartujte počítač budete vyzvaní na stlačenie klávesy pre spustenie inštalácie stlačte kláves medzerníka. a potom vyberte voľbu R = Opravy a potom kopírovanie súborov z CD-ROM NTLDR a vložte je v systéme Windows XP Drive. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Videl si dátum pôvodný príspevok? ..... Myslím, že môže mať Zoradené ju teraz
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Duálny boot? | Mooseknuckle | Operačné systémy Windows | 3 | 28. August 2008 16:12 |
| NTLDR chýba, nebude naběhnout? | Jack06 | Operačné systémy Windows | 7 | 20 apríla 2008 11:28 |
| Zvyklý naběhnout | minimadman | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 2. marca 2008 16:27 |
| Duálny Zavádzacia Mac OS X na XP? | harryc | Linux & Alternatívne OS | 9 | 26. februára 2008 04:16 |
| Zvyklý naběhnout | xactly | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 10. august 2007 13:59 |
| Thread Tools | |
| |