![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Win XP про 64 ми C: Drive, и имам друг диск на компютъра ми, че е празна. Бих искал да инсталирате Win XP 32 на втория диск. Как да постигнем това. Искам да съм в състояние да използват и двете системи. Защото Win XP 64 не е съвместим с някои от моите софтуер. Искам да обувка за Win XP 64 след това, ако ми трябва много, отидете на XP 32. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ти арго правя, че единственият начин е emulators можете просто да рестартирате всеки
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не съм сигурен какво cheesewheels се опитва да каже, така че имам няколко въпроса към теб ChuckII.
Искате ли двойно зареждане, както и в най-зареждане на компютъра изберете WinXP64 или WinXP32? Или искаш да обувка винаги да WinXP64 и просто "преминаване" към WinXP32? В първия случай не е проблем, просто инсталирайте WinXP32 своя втори HDD. Следващия път, когато обувка горе, трябва да имат избор между 64 и 32 и 30sec време, за да изберете. Вторият случай не е толкова лесно, но е възможно чрез програми като На Microsoft Virtual PC или VMWare (Player). Аз никога не са използвали MS на решение, но може да кушетка за VMWare, единственият проблем е, че ако искам постоянно изображение към обувка горе, което трябва да се създаде с VMWare Workstation. Възможно е да има безплатен Apps наоколо да направя това, но не можах да намеря. Иначе вие искате да минете през Windows инсталира всеки. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| |||
| |||
| MJM, аз се чудя, ако Лило ще се погрижа за двойно зареждане на две различни устройства. ChuckII, искаш ли да се използват и двете HDD за Windows или бихте ли скоро ги и двете по едно и също устройство. |
|
| |||
| |||
| Нямате нужда от Лило от два часа, ако инсталирате Windows на различни устройства те автоматично ще се променят BOOT файл на C: \ за да се включат едновременно OSS, така че няма да се тревожи за това. |
|
| |||
| |||
| уау най бях mabye мисля, че би било eaiser за използване emulators |
|
| |||
| |||
| Една емулаторът ще е опция, но не всеки иска да имат две OS текат по едно и също време. ![]() Изчакайте ChuckII, виж какво иска да прави. Той каза, че иска ОС на всеки диск, но той може да искам емулатор сега. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за всички отговори. Съжалявам, че не са в отговор-рано, са били извън града. Тъй като аз съм последният публикуван Преформатиран та Win XP про 64 ми systm и reinstalled Win XP про 32. Имам празни HD и искам да про 64 XP на него. Може ли просто зареждане на този диск и да инсталирате 64. Бих искал да обувка твърде XP 32 първи после ако искам прекалено отидете до 64. Дали това е възможно. Също така, когато системата ботуши каква система ще го начално също. Или ще ми даде избор. Искам да благодаря на всички, защото помагат в тази материя. Благодаря предварително. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Въпрос - така че, ако бях на твое да инсталирате Vista на другия ми хард диск с XP на моя редовни 80GB, аз не би да бърникам с куп неща за конфигурация? Тя просто искате да ми дадете меню?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VistaBootPro е удобна малка програма, която Ви дава няколко допълнителни опции, като избират по подразбиране системата и задаване на броене на NN секунди, преди стартиране на подразбиране. Това ви позволява да изберете извън подразбиране OS, когато е необходимо.