![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Win XP pro 64 na mém C: Drive, a já jsem jiný disk v počítači, že je prázdný. Chtěl bych si nainstalovat Win XP 32 na druhém disku. Jak si to. Chci, aby byl schopen využívat oba systémy. Vzhledem k tomu, že Win XP 64 není kompatibilní s některými z mých software. Chci boot do Win XP 64 pak když potřebuji taky jít na xp 32. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| převýšení se vám, že jediná cesta je emulátory můžete vždy jen restart
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem si jistý, co cheesewheels se snažím říct, tak jsem pár otázek na vás ChuckII.
Chceš duální boot, protože v na boot počítače vybrat WinXP64 nebo WinXP32? Nebo chcete vždy boot na WinXP64 a že pouze "přepnout" do WinXP32? V prvním případě není problém, stačí nainstalovat WinXP32 do svého druhého HDD. Příště vám naběhnout, měli byste mít na výběr mezi 64 a 32 a 30sec čas si vybrat. V druhém případě není tak snadné, ale je to možné přes programy jako je Microsoft Virtual PC nebo VMWare (Player). Jsem nikdy použit MS řešení, ale může gauč pro VMWare, jediný problém je, že pokud chcete konstantní obraz na spustit, musíte si vytvořit s VMWare Workstation. Zde může být freeware apps asi to udělat, ale nemohl jsem najít žádné. Jinak byste se musely obrátit prostřednictvím Windows nainstaluje vždy. Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| MJM, Zajímalo by mě, jestli lilo by se staral o duální boot na dvou různých discích. ChuckII, chcete používat oba HDD pro Windows, nebo byste raději dát oba na stejném disku. |
|
| |||
| |||
| Nemusíte LILO protože pokud nainstalujete Windows na dva různé disky budou automaticky měnit spouštěcí soubor na C: \ zahrnout i OSS, takže bych neměla strach. |
|
| |||
| |||
| wow byl i na přemýšlení mabye by eaiser používat emulátory |
|
| |||
| |||
| Je emulátor by byla možnost, ale ne každý chce mít dva OS běží ve stejnou dobu. ![]() Počkejte na ChuckII, vidět to, co chce dělat. Řekl, že chce jeden OS na každém disku ale chtít jeden emulátor nyní. |
|
| |||
| |||
| Díky za všechny odpovědi. Promiň, že jsem nebyla zodpovězena dříve, byl z města. Vzhledem k tomu, že jsem poslední vyslané I reformated a vzal Win XP pro 64 z mého fernyags a přeinstalovat Win XP pro 32. Mám prázdnou hd a chcete, aby XP Pro je 64 o. Mohu jen to, že boot disk a nainstalovat 64. Rád bych taky boot xp 32 první pak v případě, že chci taky jet na 64. Je to možné. Také v případě systému boty, jaký systém bude boot taky. Nebo to bude dát mi na výběr. Chtěl bych poděkovat všem za tu pomoc v této záležitosti. Thanks in advance. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otázka - takže když jsem se k instalaci Vista na moje další pevný disk s XP na mých pravidelných 80GB, bych nemusela flákat s bandou konfigurace věci? To bych prostě dej mi menu?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VistaBootPro je šikovný malý nástroj, který vám dá několik dalších možností, například zvolit výchozí systém a nastavit odpočítávání na nn sekund před zavádením na výchozí. To vám umožní zvolit výchozí bez OS, v případě potřeby.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Je pravda, že Windows Vista je Nelze Dvojnásobný Bota s operačním systémem ... | ComputerRepairStpete | Operační systémy Windows | 1 | 5.října 2009 07:54 |
| Duální Boot Now XP zvyklý Zavádecí NTLDR Chybí | trayde | Operační systémy Windows | 4 | 18. března 2009 07:07 |
| Duální boot? | Mooseknuckle | Operační systémy Windows | 3 | 28. Srpen 2008 16:12 |
| Duální Zavádecí Mac OS X na XP? | harryc | Linux & Alternativní OS | 9 | 26. února 2008 04:16 |
| Duální boot | chrismorris730 | Operační systémy Windows | 4 | 13. února 2008 16:56 |
| Thread Nástroje | |
| |