μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Dual Boot System

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Ιανουαρίου 2008, 11:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Dual Boot System

Έχω win xp pro 64 για το C: Drive, και έχω μια άλλη μονάδα δίσκου στον υπολογιστή μου που είναι άδειο. Θα ήθελα να κερδίσουμε εγκατάσταση xp 32 για το δεύτερο χειριστήριο. Πώς θα επιτευχθεί αυτό. Θέλω να είμαι σε θέση να χρησιμοποιούν τα δύο συστήματα. Επειδή κερδίσει XP 64 δεν είναι συμβατή με ορισμένους από λογισμικό μου. Θέλω να ξεκινήσετε να κερδίσει XP 64 τότε αν χρειάζομαι εγώ, πάμε την xp 32.

ChuckII
Old 10 Γενάρη 2008, 17:56
Banned Ομάδα

Default Dual Boot System

επίκλισης σας κάνουμε ότι ο μόνος τρόπος είναι emulators θα μπορούσατε απλώς κάθε επανεκκίνηση

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 11 Ιανουαρίου 2008, 11:48
MJM
Ομάδα Δωρητών

Default Dual Boot System

Δεν είμαι σίγουρος τι cheesewheels προσπαθεί να πει, οπότε έχω μερικές ερωτήσεις για να σας ChuckII.
Θέλετε μια διπλή εκκίνηση, όπως και στην, κατά την εκκίνηση του υπολογιστή, επιλέξτε WinXP64 ή WinXP32;
Ή μήπως θέλετε να ξεκινήσετε να WinXP64 πάντα και μόνο "στροφή" στο WinXP32;
Η πρώτη περίπτωση δεν είναι ένα θέμα, απλώς για να εγκαταστήσετε το δεύτερο WinXP32 HDD. Την επόμενη φορά που θα εκκινήσετε μέχρι σας θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 64 και 32 και 30sec χρόνος για να επιλέξετε.
Η δεύτερη περίπτωση δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά είναι δυνατόν με προγράμματα όπως το Της Microsoft Virtual PC ή VMWare (Player).
Ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν ΚΜ της λύσης, αλλά μπορεί καναπέ για VMWare, το μόνο θέμα είναι ότι εάν θέλετε μια σταθερή εικόνα για την εκκίνηση μέχρι που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε με VMWare Workstation. Μπορεί να υπάρχουν γύρω freeware εφαρμογές για να γίνει αυτό, αλλά δεν μπορούσα να βρω. Σε αντίθετη περίπτωση που έχετε πρέπει να περάσει από τα Windows εγκαταστήσουν everytime.

Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Μνήμες:
1024 + 2048MB DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI HD 2600 XT
Κάρτα Ήχου:
Toshiba Bass Ενισχυμένη Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Υπόθεση / PSU:
Σειρά Satellite A200
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ες):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 11 Ιανουαρίου 2008, 18:28
Μέλος Ομάδα

Default Dual Boot System

MJM, αναρωτιέμαι αν το lilo θα φροντίσω διπλή εκκίνηση σε δύο διαφορετικές μονάδες δίσκου.

ChuckII, θέλετε να χρησιμοποιήσετε δύο HDD για παράθυρα ή προτιμάτε να τεθούν και οι δύο στην ίδια μονάδα δίσκου.
Old 12 Ιανουαρίου 2008, 06:07
MJM
Ομάδα Δωρητών

Default Dual Boot System

Δεν χρειάζεται το LILO από το εάν εγκαταστήσετε τα Windows σε δύο διαφορετικούς δίσκους που θα μεταβάλλει αυτόματα το αρχείο εκκίνησης για C: \ να περιλαμβάνει τόσο OSS, οπότε δεν θα ανησυχείτε για αυτό.
Old 12 Ιανουαρίου 2008, 16:29
Banned Ομάδα

Default Dual Boot System

wow ήταν σε θ mabye σκέψης θα ήταν να eaiser χρήση emulators
Old 12 Ιανουαρίου 2008, 19:25
Μέλος Ομάδα

Default Dual Boot System

Ο εξομοιωτής θα είναι μια επιλογή, αλλά δεν θέλουν όλοι να έχουν δύο OS εκτελούνται ταυτόχρονα.
Περιμένετε για ChuckII, να δούμε τι θέλει να κάνει. Είπε ότι θέλει ένα OS σε κάθε δίσκο, αλλά θα μπορούσε να θέλουν μια εξομοιωτή τώρα.
Old 18 Ιανουαρίου, 2008, 15:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Dual Boot System

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Συγνώμη που δεν έχουν απαντηθεί νωρίτερα, ήταν έξω από την πόλη.
Από τότε που δημοσιεύτηκε τελευταία μου reformated και πήρε κερδίσει XP Pro 64 off μου systm και επανεγκατάσταση win xp pro 32. Έχω ένα άδειο hd και θέλουν να το XP Pro 64 για αυτό. Μπορώ μόνο να εκκίνησης που οδηγούν και εγκατάσταση 64. Θα ήθελα πάρα πολύ να εκκινήσετε XP 32 πρώτη, τότε αν θέλω και εγώ να πάμε 64. Είναι αυτό δυνατό.

Επίσης, όταν το σύστημα μπότες ποιο σύστημα θα είναι πολύ εκκίνησης. Ή θα μου δώσει τη δυνατότητα επιλογής.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους για να βοηθήσουν σε αυτό το θέμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ChuckII
Old 18η Ιανουαρίου 2008, 16:19
Ομάδα Δωρητών

Default Dual Boot System

Ερώτηση - έτσι, αν ήμουν στη θέση για την εγκατάσταση Vista σε άλλο σκληρό δίσκο μου, μου με XP σε τακτική 80GB, δεν θα πρέπει να χάος γύρω με ένα μάτσο διαμόρφωσης πράγματα; Θα έπαιρνα μόνο δώσε μου ένα μενού;

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 18 Ιανουαρίου, 2008, 18:27
Ομάδα Δωρητών

Default Dual Boot System

VistaBootPro είναι ένα εύχρηστο μικρή χρησιμότητα που σας παρέχει μερικές επιπλέον δυνατότητες, όπως επιλέξετε το προεπιλεγμένο σύστημα και ορίζει την αντίστροφη μέτρηση της nn δευτερόλεπτα, πριν από την εκκίνηση με την προεπιλογή. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε τις μη προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα, όταν αυτό απαιτείται.
Μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλογή και το χρονόμετρο, επίσης, ανά πάσα στιγμή.

Έχω χρησιμοποιήσει για μια καλή μήνες τώρα και λειτουργεί πολύ καλά.

HTH

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Είναι αλήθεια ότι τα Windows Vista είναι ανίκανος να διπλή εκκίνηση με το λειτουργικό σύστημα ... ComputerRepairStpete Λειτουργικά συστήματα Windows 1 5 Οκτωβρίου 2009 07:54
Dual Boot XP Τώρα Wont Boot NTLDR Missing trayde Λειτουργικά συστήματα Windows 4 18 Μαρ 2009 07:07
Διπλή εκκίνηση; Mooseknuckle Λειτουργικά συστήματα Windows 3 28 Αυγ 2008 16:12
Dual Boot Mac OS X Στις XP; harryc Linux & Εναλλακτικές OS 9 26 Φεβ 2008 04:16
Διπλή εκκίνηση chrismorris730 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 13 Φεβ 2008 16:56
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.