![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω win xp pro 64 για το C: Drive, και έχω μια άλλη μονάδα δίσκου στον υπολογιστή μου που είναι άδειο. Θα ήθελα να κερδίσουμε εγκατάσταση xp 32 για το δεύτερο χειριστήριο. Πώς θα επιτευχθεί αυτό. Θέλω να είμαι σε θέση να χρησιμοποιούν τα δύο συστήματα. Επειδή κερδίσει XP 64 δεν είναι συμβατή με ορισμένους από λογισμικό μου. Θέλω να ξεκινήσετε να κερδίσει XP 64 τότε αν χρειάζομαι εγώ, πάμε την xp 32. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| επίκλισης σας κάνουμε ότι ο μόνος τρόπος είναι emulators θα μπορούσατε απλώς κάθε επανεκκίνηση
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι σίγουρος τι cheesewheels προσπαθεί να πει, οπότε έχω μερικές ερωτήσεις για να σας ChuckII.
Θέλετε μια διπλή εκκίνηση, όπως και στην, κατά την εκκίνηση του υπολογιστή, επιλέξτε WinXP64 ή WinXP32; Ή μήπως θέλετε να ξεκινήσετε να WinXP64 πάντα και μόνο "στροφή" στο WinXP32; Η πρώτη περίπτωση δεν είναι ένα θέμα, απλώς για να εγκαταστήσετε το δεύτερο WinXP32 HDD. Την επόμενη φορά που θα εκκινήσετε μέχρι σας θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 64 και 32 και 30sec χρόνος για να επιλέξετε. Η δεύτερη περίπτωση δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά είναι δυνατόν με προγράμματα όπως το Της Microsoft Virtual PC ή VMWare (Player). Ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν ΚΜ της λύσης, αλλά μπορεί καναπέ για VMWare, το μόνο θέμα είναι ότι εάν θέλετε μια σταθερή εικόνα για την εκκίνηση μέχρι που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε με VMWare Workstation. Μπορεί να υπάρχουν γύρω freeware εφαρμογές για να γίνει αυτό, αλλά δεν μπορούσα να βρω. Σε αντίθετη περίπτωση που έχετε πρέπει να περάσει από τα Windows εγκαταστήσουν everytime. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| MJM, αναρωτιέμαι αν το lilo θα φροντίσω διπλή εκκίνηση σε δύο διαφορετικές μονάδες δίσκου. ChuckII, θέλετε να χρησιμοποιήσετε δύο HDD για παράθυρα ή προτιμάτε να τεθούν και οι δύο στην ίδια μονάδα δίσκου. |
|
| |||
| |||
| Δεν χρειάζεται το LILO από το εάν εγκαταστήσετε τα Windows σε δύο διαφορετικούς δίσκους που θα μεταβάλλει αυτόματα το αρχείο εκκίνησης για C: \ να περιλαμβάνει τόσο OSS, οπότε δεν θα ανησυχείτε για αυτό. |
|
| |||
| |||
| wow ήταν σε θ mabye σκέψης θα ήταν να eaiser χρήση emulators |
|
| |||
| |||
| Ο εξομοιωτής θα είναι μια επιλογή, αλλά δεν θέλουν όλοι να έχουν δύο OS εκτελούνται ταυτόχρονα. ![]() Περιμένετε για ChuckII, να δούμε τι θέλει να κάνει. Είπε ότι θέλει ένα OS σε κάθε δίσκο, αλλά θα μπορούσε να θέλουν μια εξομοιωτή τώρα. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Συγνώμη που δεν έχουν απαντηθεί νωρίτερα, ήταν έξω από την πόλη. Από τότε που δημοσιεύτηκε τελευταία μου reformated και πήρε κερδίσει XP Pro 64 off μου systm και επανεγκατάσταση win xp pro 32. Έχω ένα άδειο hd και θέλουν να το XP Pro 64 για αυτό. Μπορώ μόνο να εκκίνησης που οδηγούν και εγκατάσταση 64. Θα ήθελα πάρα πολύ να εκκινήσετε XP 32 πρώτη, τότε αν θέλω και εγώ να πάμε 64. Είναι αυτό δυνατό. Επίσης, όταν το σύστημα μπότες ποιο σύστημα θα είναι πολύ εκκίνησης. Ή θα μου δώσει τη δυνατότητα επιλογής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για να βοηθήσουν σε αυτό το θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ερώτηση - έτσι, αν ήμουν στη θέση για την εγκατάσταση Vista σε άλλο σκληρό δίσκο μου, μου με XP σε τακτική 80GB, δεν θα πρέπει να χάος γύρω με ένα μάτσο διαμόρφωσης πράγματα; Θα έπαιρνα μόνο δώσε μου ένα μενού;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VistaBootPro είναι ένα εύχρηστο μικρή χρησιμότητα που σας παρέχει μερικές επιπλέον δυνατότητες, όπως επιλέξετε το προεπιλεγμένο σύστημα και ορίζει την αντίστροφη μέτρηση της nn δευτερόλεπτα, πριν από την εκκίνηση με την προεπιλογή. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε τις μη προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα, όταν αυτό απαιτείται.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Είναι αλήθεια ότι τα Windows Vista είναι ανίκανος να διπλή εκκίνηση με το λειτουργικό σύστημα ... | ComputerRepairStpete | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 5 Οκτωβρίου 2009 07:54 |
| Dual Boot XP Τώρα Wont Boot NTLDR Missing | trayde | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 18 Μαρ 2009 07:07 |
| Διπλή εκκίνηση; | Mooseknuckle | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 28 Αυγ 2008 16:12 |
| Dual Boot Mac OS X Στις XP; | harryc | Linux & Εναλλακτικές OS | 9 | 26 Φεβ 2008 04:16 |
| Διπλή εκκίνηση | chrismorris730 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 13 Φεβ 2008 16:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |