![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam win xp pro 64 na moj C: diska, a sam drugi disk na moj računalo koje je prazna. Htio bih instalirati win xp 32 na drugom disku. Kako mogu ostvariti to. Želim biti u mogućnosti koristiti oba sustava. Win xp 64 jer nije kompatibilan s nekim od mojih softvera. Želim boot win xp na 64 onda ako mi treba previše, ići na xp 32. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vam licemjerje činiti da je jedini način je emulators mogli samo ponovno pokrenuti sve
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im 'ne siguran što cheesewheels pokušava reći, pa imam neka pitanja za vas ChuckII.
Želite li dual boot, kao što je, na boot računala odaberite WinXP64 ili WinXP32? Ili želite da WinXP64 boot uvijek i samo "prebaciti" na to WinXP32? U prvom slučaju nije problem, samo WinXP32 instalirati na svoj drugi HDD. Sljedeći put kad boot up trebali imati izbor između 64 i 32 i 30sec vremena da odlučite. U drugom slučaju nije tako lako, ali je moguće putem programa kao što su Microsoft Virtual PC ili VMWare (Player). Nikad nisam koriste MS's rješenje, ali može kauč za VMWare, jedino se u tome da se pitanje želite li konstanta image to čizma gore morate napraviti je s VMWare Radna stanica. Postoji svibanj biti freeware apps oko za to, ali nisam mogao ne nađi prema bilo koji. Inače bih ti morati proći kroz Windows instalira sve. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| MJM, ja čuditi ako lilo bi voditi brigu o dual boot na dva različita pogona. ChuckII, da li želite koristiti oba HDD za prozore ili bi vi radije ih oba na istom disku. |
|
| |||
| |||
| Ne morate LILO od dva ako instalirate Windows na različite diskove će automatski promijeniti boot file na C: \ uključiti oba OSS, pa ne bih brinite o tome. |
|
| |||
| |||
| vau bio sam na razmišljanje mabye bilo bi eaiser za korištenje emulators |
|
| |||
| |||
| An emulator bio bi opciju, ali ne svatko želi imati dva OS prikazivati u isto vrijeme. ![]() Pričekajte ChuckII, vidjeti što on želi učiniti. On je rekao da želi jedan OS na svakom disku, ali ga želim jedan emulator sada. |
|
| |||
| |||
| Hvala za sve odgovore. Na žalost nisam odgovorio ranije bio izvan grada. Budući da sam ja posljednja posted reformated i osvoji win xp pro 64 off systm moje i pobijediti reinstalled XP Pro 32. Imam prazan hd i želite staviti XP Pro 64 on. Mogu li samo na taj boot disk i instalirati 64. Htjela bih previše boot xp 32 prvi onda ako ja želim ići na 64 previše. Je li to moguće. Isto tako kada sustav čizme što će to čizma sistem previše. Ili će mi dati izbor. Želim se zahvaliti svima za pomoć u ovom problemu. Hvala unaprijed. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pitanje - dakle, ako mi je instalirati Vidik na moj drugi hard disk, sa XP na moj regularna 80GB, ja ne bi da nered okolo sa hrpa stvari o konfiguraciji? To bih baš mi dati meni?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VistaBootPro je zgodan mali uslužni program koji vam daje nekoliko dodatnih mogućnosti, kao što je odabrati zadani sustav i postavili odbrojavanje od nn sekundi prije booting prema zadanim postavkama. To vam omogućuje da odaberete koji nisu zadane OS, kada je potrebno.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je li točno da je Windows Vidik Nesposoban to Dvojan Čizma s Operativni sustav ... | ComputerRepairStpete | Windows Operating Systems | 1 | 5. listopada 2009 07:54 |
| Dual boot XP Sada navika Boot NTLDR Missing | trayde | Windows Operating Systems | 4 | 18. ožujak 2009 07:07 |
| Dual boot? | Mooseknuckle | Windows Operating Systems | 3 | 28. kolovoz 2008 16:12 |
| Dual boot Mac OS X na XP? | harryc | Linux OS i alternativna | 9 | 26. veljača 2008 04:16 |
| Dual boot | chrismorris730 | Windows Operating Systems | 4 | 13. veljača 2008 16:56 |
| Thread Tools | |
| |