![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I have Win XP pro 64 én a C: meghajtó, és még egy meghajtó, a számítógépet, hogy üres. Szeretném telepítés win xp 32, a második meghajtóra. Hogyan tudom ezt. Azt akarom, hogy tudják használni a rendszert. Mivel a Win XP 64 nem kompatibilis néhány my szoftver. Azt akarom, hogy a Win XP boot 64 akkor is, ha szükséges, akkor az XP 32. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön cant do, hogy az egyetlen út emulators akkor csak reboot everytime
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok benne biztos, mit cheesewheels is akartam mondani, hogy van néhány kérdés, hogy akkor ChuckII.
Kérsz egy dual boot, mint az, hogy a számítógép boot válasszuk WinXP64 vagy WinXP32? Vagy akarod, hogy mindig a boot WinXP64, és csak "switch" át WinXP32? Az első esetben nem egy olyan kérdés, csak telepíteni WinXP32 a második HDD. Következő alkalommal, amikor boot up akkor kell a választás között 64 és 32 és 30sec időt választani. A második esetben nem olyan egyszerű, de keresztül, mint például az Microsoft Virtual PC vagy VMWare (Player). Én még soha nem használt MS-oldatot, de kanapé VMWare, az egyetlen kérdés az, hogy ha akar egy állandó képet boot fel kell létrehoznia, hogy a VMWare Workstation. Lehet, hogy ingyenes apps körül ezt, de én nem találtam ilyet. Egyébként meg kéne mennem a Windows telepíti everytime. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| MJM, Vajon lilo volna vigyázni a dual boot két különböző meghajtók. ChuckII, akarod használni a két HDD Windows vagy Inkább őket mind ugyanazon a meghajtón. |
|
| |||
| |||
| Nem kell, mert ha LILO telepítése Windows két különböző meghajtókat azok automatikusan módosítja a rendszerindító fájlt a C: \ hogy tartalmazza az OSS-t, úgyhogy nem gond. |
|
| |||
| |||
| wow az én gondolkodás mabye lenne eaiser használni emulators |
|
| |||
| |||
| Az emulátor lenne lehetőség, de nem mindenki azt akarja, hogy a két operációs rendszer fut egy időben. ![]() Várjunk ChuckII, mit akar csinálni. Azt mondta, szeretne egy OS minden meghajtón, de lehet akar egy emulátor most. |
|
| |||
| |||
| Köszönjük, hogy az összes választ. Sajnálom, hogy nem válaszol előbb volt a városban. Mióta utoljára posted reformated én lépett Win XP pro 64 off my systm és újratelepítendő Win XP pro 32. Nekem van egy üres hd, és azt szeretnék, hogy XP Pro 64 rajta. Lehet, hogy csak a boot meghajtó és telepíteni 64. Szeretném boot túl xp 32 első, majd ha én is akarok menni 64. Ez lehetséges. Akkor is, amikor a rendszer elindul, milyen rendszer fog boot is. Vagy azt, hogy nekem egy választás. Szeretném megköszönni mindenkinek ott segít ebben a kérdésben. Köszönöm előre. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kérdés - különösen akkor, ha én telepíteni Vista A másik merevlemezt, és XP-én rendszeres 80GB, azt nem kell bepiszkít körülbelül egy csomó konfigurációs cucc? Azt szeretném csak adj egy menüt?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VistaBootPro egy ügyes kis segédprogramot, amely egy pár extra lehetőségeket, mint például az alapértelmezett rendszert válasszon, és a visszaszámlálás az nn másodpercet, mielőtt indítást az alapértelmezett. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza a nem alapértelmezett operációs rendszer, ha szükséges.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Igaz, hogy a Windows Vista nem sikerült Kettős Csomagtartó operációs rendszer ... | ComputerRepairStpete | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 5, 2009 07:54 |
| Dual Boot Most XP szokás Boot Hiányzó NTLDR | trayde | A Windows operációs rendszerek | 4 | 18. március 2009 07:07 |
| Dual boot? | Mooseknuckle | A Windows operációs rendszerek | 3 | 28. augusztus 2008 16:12 |
| Dual Boot Mac OS X XP? | harryc | Linux és OS Alternatív | 9 | 26. február 2008 04:16 |
| Dual boot | chrismorris730 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 13. február 2008 16:56 |
| Téma eszközök | |
| |