![]() |
|
| |||
| |||
| אני חייב לזכות XP Pro על 64 ג ': סע, ויש לי עוד כונן במחשב שלי כי היא ריקה. אני רוצה לנצח להתקין XP 32 על הכונן השני. כיצד אוכל לבצע זאת. אני רוצה להיות מסוגל להשתמש בשתי מערכות. לנצח 64 כי XP אינה תואמת לחלק את התוכנה. אני רוצה לאתחל לנצח XP 64 אז אם אני צריך גם לעבור את XP 32. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| צביעות לך לעשות את זה הדרך היחידה היא emulators אתה יכול פשוט אתחול מחדש בכל פעם
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא בטוח מה cheesewheels מנסה לומר, אז יש לי כמה שאלות אליך ChuckII.
האם אתה רוצה אתחול כפול, למשל, במקרה של אתחול המחשב בחר WinXP64 או WinXP32? או שמא אתה רוצה תמיד לאתחל WinXP64 ופשוט "הבורר" מעל ל WinXP32? המקרה הראשון הוא לא בעיה, רק כדי להתקין את השני WinXP32 HDD. בפעם הבאה שאתה האתחול למעלה היית צריך לבחור בין 64 ו 32 ו 30sec הזמן לבחור. המקרה השני הוא לא קל, אך אפשרי באמצעות תוכניות כמו Virtual PC של מיקרוסופט או VMWare (שחקן). מעולם לא השתמשת MS של פתרון, אבל יכול הספה עבור VMWare, רק להיות בעיה כי אם אתה רוצה קבוע התמונה כדי לאתחל את מה שאתה צריך כדי ליצור את זה עם VMWare Workstation. יתכנו freeware Apps בסביבה כדי לעשות את זה, אבל לא הצלחתי למצוא שום. אם לא היית צריך לעבור דרך מתקין את Windows בכל פעם. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| MJM, אני תוהה אם היה לטפל לילו של אתחול כפול על שני כוננים שונים. ChuckII, האם אתה רוצה להשתמש בשני HDD עבור Windows או האם אתה יכול לשים את שניהם, אלא על אותו כונן. |
|
| |||
| |||
| אתה לא צריך LILO שכן אם תתקין את Windows שני כוננים הם שונים באופן אוטומטי לשנות את קובץ אתחול ב-C: \ לכלול הן OSs, לכן לא הייתי דואג בקשר לזה. |
|
| |||
| |||
| וואו בשעה mabye היה אני חושב שזה יהיה eaiser להשתמש emulators |
|
| |||
| |||
| של אמולטור תהיה אפשרות אבל לא כל אחד רוצה להיות שני OS לפעול בעת ובעונה אחת. ![]() חכו ChuckII, לראות מה שהוא רוצה לעשות. הוא אמר שהוא רוצה על כל מערכת הפעלה בכונן, אבל הוא עשוי רוצה אמולטור עכשיו. |
|
| |||
| |||
| תודה על כל תגובות. לצערי אין לי תשובה מוקדם יותר, היה מחוץ לעיר. מאז אני האחרון פורסם אני reformated ולקח לנצח XP Pro 64 ממני את systm ו לזכות מחדש XP Pro 32. יש לי ריק HD ו רוצה לשים XP Pro 64 על זה. האם אני יכול פשוט לאתחל את הכונן ולהתקין 64. אני רוצה גם XP 32 האתחול הראשון אז גם אם אני רוצה ללכת 64. האם זה אפשרי. גם כאשר המערכת המגפיים מה זה אתחול המערכת מדי. או שמא זה נותן לי ברירה. אני רוצה להודות לכולם על העזרה שם בעניין זה. תודה מראש. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שאלה - אם הייתי כל כך להתקין את Vista על כונן קשיח אחר, עם XP רגיל 80GB שלי, לא הייתי צריך לשחק עם חבורה של תצורת דברים? הוא רק רוצה לתת לי תפריט?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VistaBootPro הוא נוח מעט כלי עזר אשר מעניקה לך כמה אפשרויות מיותרות, כמו לבחור את ברירת המחדל של המערכת ולהגדיר nn ספירה לאחור של שניות, לפני באתחול של ברירת מחדל. זה מאפשר לך לבחור את ברירת המחדל של מערכת ההפעלה, לא, בעת הצורך.