![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir win xp pro 64 ar manu C: disku, un man vēl jābrauc manā datorā, ir tukša. Es gribētu uzstādīt Win XP 32 par otro disku. Kā es varu paveikt. Es gribu, lai varētu izmantot abas sistēmas. Jo win xp 64 nav saderīgs ar dažiem no maniem programmatūru. Es gribu boot ar win xp 64 tad ja man ir nepieciešams arī iet uz xp 32. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs nevar darīt, ka vienīgais ceļš ir emulatori jūs varētu tikai reboot everytime
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es neesmu pārliecināts, ko cheesewheels mēģina pateikt, tāpēc man ir daži jautājumi jums ChuckII.
Vai vēlaties dual boot, kā tas ir, pie boot datora izvēlētos WinXP64 vai WinXP32? Vai jūs vēlaties vienmēr boot uz WinXP64 un tikai "switch" pārcelta uz WinXP32? Pirmajā gadījumā nav jautājums, tikai instalēt WinXP32 jūsu otro HDD. Nākamreiz, kad boot up jums ir izvēle starp 64 un 32 un 30sec laika, lai izvēlētos. Otrajā gadījumā nav tik vienkārši, bet iespējams caur programmām, piemēram, Microsoft Virtual PC vai VMware (Player). Man nekad nav izmantots DV risinājumu, bet var dīvāns ar VMware, vienīgais jautājums ir tāds, ka, ja jūs vēlaties pastāvīgi image to boot up nepieciešams izveidot to ar VMWare Workstation. Var būt freeware progr ap to darīt, bet es nevarēju atrast nevienu. Citādi jūs būtu iet caur Windows instalē everytime. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| MJM, i domāju, vai lilo parūpēsies par dual boot uz diviem dažādiem diskus. ChuckII, vai Jūs vēlaties izmantot abus HDD for Windows vai jūs drīzāk viņus gan paša diska. |
|
| |||
| |||
| Jums nav nepieciešams LILO jo, ja jūs instalēt divu Windows dažādiem diskiem tie automātiski mainīt BOOT failu uz C: \ iekļaujot gan operētājsistēmām, tāpēc es nebūtu jāuztraucas par to. |
|
| |||
| |||
| wow at bija i domāšana mabye būtu eaiser izmantot emulatori |
|
| |||
| |||
| Emulatora būtu iespēja, bet ne visi vēlas, lai ir divas OS darbojas vienā un tajā pašā laikā. ![]() Pagaidiet ChuckII, redzēt, ko viņš grib darīt. Viņš teica, ka grib par katru disku OS, bet viņš varētu vēlēties emulatora tagad. |
|
| |||
| |||
| Paldies visām atbildēm. Sorry man nav atbildēts, agrāk ir bijuši ārpus pilsētas. Tā kā es pēdējā ievietojis I reformated un ņēma Win XP Pro 64 pie mana systm un pārinstalēta win xp pro 32. Man ir tukša hd un vēlaties likt XP Pro 64 par to. Es varu tikai boot to, ka disku un instalēt 64. Es gribētu, lai boot pārāk xp 32 pirmajā tad, ja es gribu arī iet uz 64. Vai tas ir iespējams. Arī tad, kad sistēma zābaki, kāda sistēma būs tā boot too. Vai arī tas man izvēli. Es vēlos pateikties visiem par tur palīdzēt šajā jautājumā. Thanks in advance. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jautājums - Tātad, ja es būtu instalēt Vista manā citu cieto disku, ar XP uz manu regulāro 80GB, es nebūtu to mess around with bunch konfigurācijas stuff? Tā, lūdzu vienkārši man izvēlni?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VistaBootPro ir ērts maz lietderība, kas dod jums dažas papildus iespējas, piemēram, izvēlēties noklusēto sistēmas un nosaka atpakaļskaitīšanu nn sekundes pirms booting to noklusējuma. Tas ļauj jums izvēlēties non noklusējuma OS, kad tas nepieciešams.
|
| Bookmarks |