![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Имам уин ксп про 64 на мој Ц: диска, а сам други диск на мој рачунар које је празна. Хтео бих инсталирати уин ксп 32 на другом диску. Како могу остварити то. Желим бити у могућности да користе оба система. Уин ксп 64 јер није компатибилан са неким од мојих софтвера. Желим боот уин ксп на 64 онда ако ми треба превише, ићи на ксп 32.
ЦхуцкИИ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
вам лицемјерје чинити да је једини начин је емулаторс могли само поново покренути све
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Им 'не сигуран шта цхеесеухеелс покушава рећи, па имам нека питања за вас ЦхуцкИИ.
Желите ли дуал боот, као што је, на боот рачунара изаберите УинКСП64 или УинКСП32? Или желите да УинКСП64 боот увек и само "пребацити" на то УинКСП32? У првом случају није проблем, само УинКСП32 инсталирати на свој други ХДД. Следећи пут кад боот уп требали имати избор између 64 и 32 и 30сец времена да одлучите. У другом случају није тако лако, али је могуће путем програма као што су Мицрософт Виртуал ПЦ или ВМУаре (Плаыер). Никад нисам користе МС'с решење, али може каучу за ВМУаре, једино се у томе да се питање желите ли Константа имаге то чизма сеттле морате направити је са ВМУаре Радна станица. Постоји мај бити фрееуаре аппс око за то, али нисам могао не наћи било који. Иначе бих ти морати да прође кроз Уиндоус инсталира све. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
|
|||
|
|||
|
МЈМ, ја цудити ако лило би да води бригу о дуал боот на два различита погона.
ЦхуцкИИ, да ли желите да користите оба ХДД за прозоре или би ви радије их оба на истом диску. |
|
|
|||
|
|||
|
Не морате да ЛИЛО од два ако инсталирате Уиндоус на различите дискове ће аутоматски променити боот филе на Ц: \ укључити оба осс, па не бих брините о томе.
|
|
|
|||
|
|||
|
Вау био сам на размишљање мабые било би еаисер за коришћење емулаторс
|
|
|
|||
|
|||
|
Ан емулатор био би опцију, али не свако жели да има два ОС приказују у исто време.
![]() Сачекајте ЦхуцкИИ, видети шта он жели да учини. Он је рекао да жели један ОС на сваком диску, али га желим један емулатор сада. |
|
|
|||
|
|||
|
Хвала за све одговоре. На жалост нисам одговорио раније био изван града.
Будући да сам ја последња постед реформатед и освоји уин ксп про 64 офф сыстм моје и зарадити реинсталлед КСП Про 32. Имам празан ХД и желите ставити КСП Про 64 он. Могу ли само на тај боот диск и инсталирате 64. Хтела бих превише боот ксп 32 први онда ако ја желим ићи на 64 превише. Да ли је то могуће. Исто тако када систем чизме што ће то чизма систем превише. Или ће ми дати избор. Желим да захвалим свима за помоћ у овом проблему. Хвала унапред. ЦхуцкИИ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Питање - дакле, ако ми је инсталирате Видик на мој други хард диск, са КСП на мој регуларна 80ГБ, ја не би да неред около са хрпа ствари о конфигурацији? То бих баш ми дати мени?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ВистаБоотПро је згодан мали услужни програм који вам даје неколико додатних могућности, као што је одабрати подразумевани систем и поставили одбројавање од нн секунди пре боотинг подразумевано. Ово вам омогућава да изаберете који нису подразумеване ОС, када је потребно.