az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

İkili Önyükleme Sistem

Reply

Konu Araçları
Old 9 Ocak 2008, 11:55
Yeni Üye Grubu

Default İkili Önyükleme Sistem

Ben C XP 64 yanlısı kazanmak var: Sürücü, ve ben de bilgisayarda bu boş bir sürücü var. Ben ikinci sürücünüzde XP 32 kazanmak yüklemek istiyorsunuz. Nasıl Bunun yapmak. Ben her iki sistemin kullanabilmek için istiyorum. Çünkü 64 bazı yazılım ile uyumlu değildir XP kazanmak. Ben boot ya da XP 32 gitmek gerekir sonra XP 64 kazanmak istiyorum.

ChuckII
Old 10 Ocak 2008, 17:56
Yasak Grubu

sen cant olduğu tek yolu sadece yeniden doğmuş olabilir emülatörlerine yaptıklarınızdan her

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 11 Ocak 2008, 11:48
MJM
Bağış Grubu

Ne cheesewheels demeye çalışıyor, ben de size ChuckII bazı sorularım var emin değilim.
Size, olduğu gibi, bilgisayarın önyükleme at seçin WinXP64 veya WinXP32 İkili önyükleme istiyor musunuz?
Ya da her zaman açılış WinXP64 ve sadece "geçiş" yapmak istiyorum WinXP32 üzerine?
İlk durumda bir sorun, sadece ikinci HDD'ye WinXP32 yüklemek değil. Sonraki 64 ve 32 ve 30sec arasında seçim zamanı seçimi olmalıdır size önyükleme.
İkinci olgu olarak değil, kolay ancak programlar gibi üzerinden Microsoft Virtual PC veya VMWare (Oyuncu).
Ama VMWare, tek sorun olduğu için olabilir kanepe MS's çözüm kullanılan hiç bu size VMware Workstation ile oluşturmanız gerekir eğer boot sabit bir resim istiyorum. İşte Bunu yapmak için ücretsiz bir uygulama olabilir, ama herhangi bir bulamadık. Aksi takdirde, Windows içinden geçmek zorunda ediyorum her yükler.

Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo T8100
Anakart:
Mobil Intel PM965 Express Chipset
RAM hafıza:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafik Kartı (ler):
ATI HD 2600 XT
Ses Kartı:
Toshiba Bass Enhanced Ses Sistemi
Sabit Disk (ler):
200GB 5400RPM
Optik Sürücü (ler):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Serisi
Soğutma:
Stok
Intel 4965AGN
Monitör (ler):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
İşletim Sistemi (ler):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 11 Ocak 2008, 18:28
Üye Grubu

Eğer Lilo'nun İkili önyükleme iki farklı sürücülerde dikkat edeceğini MJM, i merak ediyorum.

ChuckII, Windows için HDD ya da her ikisi de değil, her ikisine de aynı sürücü giymek kullanmak istiyorsunuz.
Old 12 Ocak 2008, 06:07
MJM
Bağış Grubu

Çünkü eğer farklı sürücülerde otomatik olarak C Önyükleme dosya değiştirecektir iki Windows yüklemeden LILO gerekmez: \ Ben dert değil de, her iki ÖSS dahil etmek.
Old 12 Ocak 2008, 16:29
Yasak Grubu

vay I mabye bu emülatörlerine kullanmak için eaiser olacağını düşünüyordum
Old 12 Ocak 2008, 19:25
Üye Grubu

Bir emülatör değildir herkes iki işletim sistemi aynı anda çalıştırıyorum istiyor ama bir seçenek olacaktır.
ChuckII bekleyin, o ne yapmak istediğini görüyorum. O her sürücüde OS istiyor ama şimdi bir emülatör isteyebilirsiniz söyledi.
Old 18 Ocak 2008, 15:24
Yeni Üye Grubu

Tüm yanıtlar için teşekkür ederiz. Ben de, şehir dışında edilmiştir haven't answered üzgünüm.
Ben bu yana son reformated ve systm kapalı XP Pro 64 kazanmak aldı ve XP Pro 32 kazanmak yeniden yüklenmesi yayınlanmıştır. Ben boş bir HD ve XP Pro 64 üzerine koymak istiyorum. Bu sürücü Can Sadece açılış ve 64 yükleyin. Ben boot da ben de 64 gitmek istiyorum 32 sonra ilk XP istiyorum. Bu mümkün mü.

Ayrıca sistem botlar ne sisteminin boot de. Yoksa bana bir seçenek vereceğim.

Ben bu konuda yardım için herkese teşekkür etmek istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederiz.

ChuckII
Old 18 Ocak 2008, 16:19
Bağış Grubu

Soru - Bu yüzden benim diğer sabit diskinde, XP ile düzenli 80GB üzerinde Vista'yı yüklemek için olduğu için, yapılandırma şeyler bir grup her zorunda değilsiniz ki? Sadece bana bir menü vermek istiyorum?

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 18 Ocak 2008, 18:27
Bağış Grubu

VistaBootPro varsayılan için başlatmadan önce bu varsayılan sistem tercih olarak bir kaç seçenek, verir ve nn saniyelik bir geri sayım ayarlamak kullanışlı küçük faydalı oldu. Bu, olmayan standart işletim sistemi, ihtiyaç duyulan seçmenizi sağlar.
İstediğiniz zaman da varsayılan ve zamanlayıcı değiştirebilirsiniz.

İyi bir kaç ay şimdi için kullanmıştım ve çok iyi çalışıyor.

HTH

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board