![]() |
|
| |||
| |||
| Ben C XP 64 yanlısı kazanmak var: Sürücü, ve ben de bilgisayarda bu boş bir sürücü var. Ben ikinci sürücünüzde XP 32 kazanmak yüklemek istiyorsunuz. Nasıl Bunun yapmak. Ben her iki sistemin kullanabilmek için istiyorum. Çünkü 64 bazı yazılım ile uyumlu değildir XP kazanmak. Ben boot ya da XP 32 gitmek gerekir sonra XP 64 kazanmak istiyorum. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sen cant olduğu tek yolu sadece yeniden doğmuş olabilir emülatörlerine yaptıklarınızdan her
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne cheesewheels demeye çalışıyor, ben de size ChuckII bazı sorularım var emin değilim.
Size, olduğu gibi, bilgisayarın önyükleme at seçin WinXP64 veya WinXP32 İkili önyükleme istiyor musunuz? Ya da her zaman açılış WinXP64 ve sadece "geçiş" yapmak istiyorum WinXP32 üzerine? İlk durumda bir sorun, sadece ikinci HDD'ye WinXP32 yüklemek değil. Sonraki 64 ve 32 ve 30sec arasında seçim zamanı seçimi olmalıdır size önyükleme. İkinci olgu olarak değil, kolay ancak programlar gibi üzerinden Microsoft Virtual PC veya VMWare (Oyuncu). Ama VMWare, tek sorun olduğu için olabilir kanepe MS's çözüm kullanılan hiç bu size VMware Workstation ile oluşturmanız gerekir eğer boot sabit bir resim istiyorum. İşte Bunu yapmak için ücretsiz bir uygulama olabilir, ama herhangi bir bulamadık. Aksi takdirde, Windows içinden geçmek zorunda ediyorum her yükler. Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Eğer Lilo'nun İkili önyükleme iki farklı sürücülerde dikkat edeceğini MJM, i merak ediyorum. ChuckII, Windows için HDD ya da her ikisi de değil, her ikisine de aynı sürücü giymek kullanmak istiyorsunuz. |
|
| |||
| |||
| Çünkü eğer farklı sürücülerde otomatik olarak C Önyükleme dosya değiştirecektir iki Windows yüklemeden LILO gerekmez: \ Ben dert değil de, her iki ÖSS dahil etmek. |
|
| |||
| |||
| vay I mabye bu emülatörlerine kullanmak için eaiser olacağını düşünüyordum |
|
| |||
| |||
| Bir emülatör değildir herkes iki işletim sistemi aynı anda çalıştırıyorum istiyor ama bir seçenek olacaktır. ![]() ChuckII bekleyin, o ne yapmak istediğini görüyorum. O her sürücüde OS istiyor ama şimdi bir emülatör isteyebilirsiniz söyledi. |
|
| |||
| |||
| Tüm yanıtlar için teşekkür ederiz. Ben de, şehir dışında edilmiştir haven't answered üzgünüm. Ben bu yana son reformated ve systm kapalı XP Pro 64 kazanmak aldı ve XP Pro 32 kazanmak yeniden yüklenmesi yayınlanmıştır. Ben boş bir HD ve XP Pro 64 üzerine koymak istiyorum. Bu sürücü Can Sadece açılış ve 64 yükleyin. Ben boot da ben de 64 gitmek istiyorum 32 sonra ilk XP istiyorum. Bu mümkün mü. Ayrıca sistem botlar ne sisteminin boot de. Yoksa bana bir seçenek vereceğim. Ben bu konuda yardım için herkese teşekkür etmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederiz. ChuckII |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Soru - Bu yüzden benim diğer sabit diskinde, XP ile düzenli 80GB üzerinde Vista'yı yüklemek için olduğu için, yapılandırma şeyler bir grup her zorunda değilsiniz ki? Sadece bana bir menü vermek istiyorum?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VistaBootPro varsayılan için başlatmadan önce bu varsayılan sistem tercih olarak bir kaç seçenek, verir ve nn saniyelik bir geri sayım ayarlamak kullanışlı küçük faydalı oldu. Bu, olmayan standart işletim sistemi, ihtiyaç duyulan seçmenizi sağlar.
|
| Bookmarks |