менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Система Dual Boot

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 січня 2008, 11:55
Нові члени групи

Default Система Dual Boot

У мене Win XP Pro 64 на мій диск С:, а я ще один диск, на мій комп'ютер, який порожній. Я хотів би INSTAL Win XP 32 на другий диск. Як досягти цього. Я хочу мати можливість використовувати обидві системи. Тому що Win XP 64 не сумісний з деякими з моїх програм. Я хочу завантажити на Win XP 64 Тоді, якщо мені потрібно теж йти XP 32.

Chuckii
Old 10 січня 2008, 17:56
Забороненої угруповання

Ви косяк робити, що єдиний спосіб емуляторів можна просто перезавантажити Everytime

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 11 січня 2008, 11:48
MJM
Донор групи

Я не впевнений, що cheesewheels намагається говорити, тому що в мене є питання до вас Chuckii.
Ви хочете подвійного завантаження, як, на завантаження комп'ютера виберіть WinXP64 або WinXP32?
Або ви хочете, щоб завжди завантаження WinXP64 і просто "переключитися" на більш WinXP32?
У першому випадку це не проблема, просто встановіть WinXP32 вашого другого жорсткого диска. Наступного разу при завантаженні ви повинні мати вибір між 64 і 32 і 30sec час вибирати.
У другому випадку це не так просто, але можна за допомогою програм типу Віртуальний Microsoft's PC або VMWare (Player).
Я ніколи не використовували MS рішення, але може кушетка для мейнфреймів, єдина проблема в тому, що якщо ви хочете отримати постійне зображення для завантаження вам потрібно створити її з VMWare Workstation. Там може бути Freeware Apps навколо, щоб зробити це, але я не можу знайти. В іншому випадку вам доведеться пройти через Windows встановлює кожен.

Моя система: Toshiba Satellite A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Материнська плата:
Mobile Intel PM965 Express для мобільних ПК
ОЗУ:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графічна карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Жорсткий диск (и):
200GB 5400rpm
Оптичний привід (и):
DVD Super Multi
Діло / PSU:
Satellite A200 серії
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Intel 4965AGN
Монітор (и):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Операційна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 11 січня 2008, 18:28
Член групи

MJM, я задаюсь питанням, якщо LILO буде піклуватися про подвійну завантаження на двох різних дисках.

Chuckii, ви хочете використовувати як жорсткий диск для Windows або ви б скоріше покласти їм обом на той же диск.
Old 12 січня 2008, 06:07
MJM
Донор групи

Вам не потрібно LILO, тому що якщо ви встановите два вікна на різних дисках вони будуть автоматично змінює файл завантаження на C: \ включати як операційні, так що я б не турбуватися про це.
Old 12 січня 2008, 16:29
Забороненої угруповання

Wow на я думав mabye було б eaiser використовувати емулятори
Old 12 січня 2008, 19:25
Член групи

Емулятор буде опцією, але не кожен хоче мати дві ОС працює одночасно.
Почекайте Chuckii, подивитися, що він хоче робити. Він сказав, що хоче ОС на кожному диску, але він може знадобитися емулятор тепер.
Old 18 січня 2008, 15:24
Нові члени групи

Дякуємо за всі відповіді. На жаль я не відповіла раніше, були у від'їзді.
З часу мого останнього Написав я і взяв reformated Win XP Pro 64 з моєю Systm і переустановки Win XP Pro 32. Я порожній HD і хочуть покласти XP Pro 64 на ньому. Чи можу я просто в цю завантаження диска і встановити 64. Я хотів би теж завантаженні XP 32 перше, якщо я теж хочу піти до 64 років. Хіба це можливо.

Крім того, під час завантаження системи, що система буде його завантаженні теж. Чи це дасть мені можливість вибору.

Я хочу подякувати всім за допомогу існують в цьому питанні.

Спасибо заранее.

Chuckii
Old 18 січня 2008, 16:19
Донор групи

Питання - так що, якщо б я встановлю Vista на мій інший жорсткий диск з XP на мої регулярні 80GB, я б не возитися з купою конфігурації речі? Він би просто дати мені меню?

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 18 січня 2008, 18:27
Донор групи

VistaBootPRO це зручна маленька утиліта, яка надає Вам кілька додаткових опцій, таких, як вибрати систему за замовчуванням і встановити відлік NN секунд, до завантаження за замовчуванням. Це дозволяє вам вибрати без ОС за замовчуванням, коли це потрібно.
Ви можете змінити значення за замовчуванням і таймера в будь-який час, також.

Я використовував його для гарного кілька місяців, і вона працює дуже добре.

HTH

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Вірно чи, що Windows Vista не зможе зробити подвійну завантаження з операційною системою ... ComputerRepairStpete Операційні системи Windows 1 5 жовтня 2009 07:54
Dual Boot Now XP Wont завантаження NTLDR відсутній trayde Операційні системи Windows 4 18 березня 2009 07:07
Подвійне завантаження? Mooseknuckle Операційні системи Windows 3 28 серпня 2008 16:12
Подвійний завантаження Mac OS X на XP? harryc Linux & альтернативних ОС 9 26 лютого 2008 04:16
Подвійний завантаження chrismorris730 Операційні системи Windows 4 13 лютого 2008 16:56
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.