![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене Win XP Pro 64 на мій диск С:, а я ще один диск, на мій комп'ютер, який порожній. Я хотів би INSTAL Win XP 32 на другий диск. Як досягти цього. Я хочу мати можливість використовувати обидві системи. Тому що Win XP 64 не сумісний з деякими з моїх програм. Я хочу завантажити на Win XP 64 Тоді, якщо мені потрібно теж йти XP 32. Chuckii |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви косяк робити, що єдиний спосіб емуляторів можна просто перезавантажити Everytime
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не впевнений, що cheesewheels намагається говорити, тому що в мене є питання до вас Chuckii.
Ви хочете подвійного завантаження, як, на завантаження комп'ютера виберіть WinXP64 або WinXP32? Або ви хочете, щоб завжди завантаження WinXP64 і просто "переключитися" на більш WinXP32? У першому випадку це не проблема, просто встановіть WinXP32 вашого другого жорсткого диска. Наступного разу при завантаженні ви повинні мати вибір між 64 і 32 і 30sec час вибирати. У другому випадку це не так просто, але можна за допомогою програм типу Віртуальний Microsoft's PC або VMWare (Player). Я ніколи не використовували MS рішення, але може кушетка для мейнфреймів, єдина проблема в тому, що якщо ви хочете отримати постійне зображення для завантаження вам потрібно створити її з VMWare Workstation. Там може бути Freeware Apps навколо, щоб зробити це, але я не можу знайти. В іншому випадку вам доведеться пройти через Windows встановлює кожен. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| MJM, я задаюсь питанням, якщо LILO буде піклуватися про подвійну завантаження на двох різних дисках. Chuckii, ви хочете використовувати як жорсткий диск для Windows або ви б скоріше покласти їм обом на той же диск. |
|
| |||
| |||
| Вам не потрібно LILO, тому що якщо ви встановите два вікна на різних дисках вони будуть автоматично змінює файл завантаження на C: \ включати як операційні, так що я б не турбуватися про це. |
|
| |||
| |||
| Wow на я думав mabye було б eaiser використовувати емулятори |
|
| |||
| |||
| Емулятор буде опцією, але не кожен хоче мати дві ОС працює одночасно. ![]() Почекайте Chuckii, подивитися, що він хоче робити. Він сказав, що хоче ОС на кожному диску, але він може знадобитися емулятор тепер. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за всі відповіді. На жаль я не відповіла раніше, були у від'їзді. З часу мого останнього Написав я і взяв reformated Win XP Pro 64 з моєю Systm і переустановки Win XP Pro 32. Я порожній HD і хочуть покласти XP Pro 64 на ньому. Чи можу я просто в цю завантаження диска і встановити 64. Я хотів би теж завантаженні XP 32 перше, якщо я теж хочу піти до 64 років. Хіба це можливо. Крім того, під час завантаження системи, що система буде його завантаженні теж. Чи це дасть мені можливість вибору. Я хочу подякувати всім за допомогу існують в цьому питанні. Спасибо заранее. Chuckii |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Питання - так що, якщо б я встановлю Vista на мій інший жорсткий диск з XP на мої регулярні 80GB, я б не возитися з купою конфігурації речі? Він би просто дати мені меню?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VistaBootPRO це зручна маленька утиліта, яка надає Вам кілька додаткових опцій, таких, як вибрати систему за замовчуванням і встановити відлік NN секунд, до завантаження за замовчуванням. Це дозволяє вам вибрати без ОС за замовчуванням, коли це потрібно.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Вірно чи, що Windows Vista не зможе зробити подвійну завантаження з операційною системою ... | ComputerRepairStpete | Операційні системи Windows | 1 | 5 жовтня 2009 07:54 |
| Dual Boot Now XP Wont завантаження NTLDR відсутній | trayde | Операційні системи Windows | 4 | 18 березня 2009 07:07 |
| Подвійне завантаження? | Mooseknuckle | Операційні системи Windows | 3 | 28 серпня 2008 16:12 |
| Подвійний завантаження Mac OS X на XP? | harryc | Linux & альтернативних ОС | 9 | 26 лютого 2008 04:16 |
| Подвійний завантаження | chrismorris730 | Операційні системи Windows | 4 | 13 лютого 2008 16:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |