![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей все! Мені потрібна допомога. Я намагаюся зробити подвійну завантаження моєї Windows XP з Vista вже встановлена. Я читав деякі підручники з інтернету і він говорить, що ви повинні розділу частина вашого диска, з тим щоб зробити це. Існує не так, що я міг би просто подвійного завантаження і повністю використовувати обидва моїх диска С і D мій диск?? Дозвольте мені знати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, просто встановіть її на інший диск, але вам потрібно розмічати інший диск, якщо ви хочете зберегти поточні дані. Крім того, установка більше двох дисків є непевним, і ви можете виявитися необхідність перемикання дисків в BIOS для завантажувача Щоб отримати це право.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви хочете кожної операційної системи на окремому диску, чому б не використати знімні Caddy, замість того щоб дивитися на встановлення подвійного завантаження.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога подвійного завантаження (з окремих жорстких дисків) | BloodlessDawn | Операційні системи Windows | 2 | 10 грудня 2008 06:32 |
| Подвійне завантаження Vista OS X &? | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Операційні системи Windows | 4 | 21 вересня 2008 13:03 |
| Подвійне завантаження Vista з XP? | sgrr | Операційні системи Windows | 3 | 19 грудня 2007 04:16 |
| Подвійне завантаження (Ubuntu & Windows XP) | Liam | Linux & альтернативних ОС | 1 | 29 липня 2007 01:52 |
| Подвійне завантаження | VJH | Операційні системи Windows | 15 | 17 червня 2007 08:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |