![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм тичане 98SE и искате да инсталирате XP на друг диск. Ако инсталирате Word от двете операционни системи, както те ще имат достъп до документа файлове на едно място, или ще трябва да имат документ дублирани файлове, така че всеки OS може да има достъп до тях поотделно? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
XP ще отнеме най-малко 1.5GB пространство на хард диска и ще се нуждаят от не по-малко CPU 500MHz и 256MB памет за да го изпълним добре. Аз не казвам ОК прилично или бързо. Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Втори 10GBhard диск (която ще бъде разделена), 500MB RAM, Celeron 2.4GHz. Ако инсталирате дума на двете системи, може ли да имате файловете дума документ само на едно място, например в един дял на втори твърд диск? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Да имате два физически твърди дискове? Вие ще трябва да инсталирате 98 първи и ще се разглежда като C: Имате нужда от твърд диск достатъчно голям, за да се настанят и двете операционни системи на едно карам. Забравете за шофиране 10GB просто не е достатъчно голям. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Просто били повторно четене на дъното съм писал - има две устройства, но те не са 40GB 10s |
|
| |||
| |||
| 10GB ще бъде глобата за 98SE и 10GB ще бъде глобата за XP, но тогава ще трябва да помисли за програми, които можете да инсталирате плюс JPEG файлове, музика и т.н. Ако получите в царството на Mpeg файлове устройството / и ще запълни по-бързо, отколкото мивка с куплунга инча Ако имате дял на дискове, ще изгубите няколко MB правиш това. Всичко зависи от това, което искате да правите с тях половинка. |
|
| |||
| |||
| Добре че в този случай бих поделят първото в 10GB HDD за 98 и 30 GB за XP. Използвайте OTHE физическия диск за съхранение. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Благодаря другар - Съжалявам за объркването. Мога да сложа край на данни - DOC, XLS и т.н., от друга карам. Аз в крайна сметка може пенсионирам на 98. |
|
| |||
| |||
| 98 ще бъде C: XP може да се E: Можеше да има папка, от друга устройство, наречено програми, можете да ги изпълните от там, но те ще се инсталира на С или Е в зависимост от това къде искате да ги изпратите. Има ли с мен? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ с двойна зареждане (от отделни HDD's) | BloodlessDawn | Windows операционни системи | 2 | 10 Дек 2008 06:32 |
| Dual зареждане Vista & OS X? | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 4 | 21-ви септември 2008 13:03 |
| * Dual Начално зареждане * | bigbonthabeat | Windows операционни системи | 2 | 12 Сеп 2008 06:43 |
| Dual Начално зареждане Vista с XP? | sgrr | Windows операционни системи | 3 | 19 Дек 2007 04:16 |
| Dual Начално зареждане (Ubuntu & Windows XP) | Liam | Linux & Алтернативни OS | 1 | 29 Юли 2007 01:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |