menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Duální zavádení

Reply

Thread Nástroje
Old 16 června 2007, 05:09
VJH
Člen Skupina

Default Duální zavádení

I am running 98SE a chcete nainstalovat XP na jiný disk. Mám-li nainstalovat aplikaci Word na obou operačních systémů, budou oba mít přístup k dokumentu soubory na jednom místě, nebo bude nutné mít doklad duplicitní soubory, takže si každý OS je k nim zvlášť?
Old 16 června 2007, 06:55
Banned Skupina

Default Duální zavádení

Citace:
Původně Poslal VJH View Post
I am running 98SE a chcete nainstalovat XP na jiný disk. Mám-li nainstalovat aplikaci Word na obou operačních systémů, budou oba mít přístup k dokumentu soubory na jednom místě, nebo bude nutné mít doklad duplicitní soubory, takže si každý OS je k nim zvlášť?
Budete mít aplikace Word na obou operačních systémech VJH, ale první se mohu jen zeptat, co váš počítač specifikace jsou s ohledem na instalaci XP?

XP bude trvat minimálně 1,5 GB volného místa na disku a bude potřebovat procesor alespoň 500MHz a paměti až o 256 megabajt, aby bylo běžet ok.
Říkám ok se slušně, nebo rychle.

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 16 června 2007, 07:54
VJH
Člen Skupina

Default Duální zavádení

Citace:
Původně Poslal Wolfeymole View Post
Budete mít aplikace Word na obou operačních systémech VJH, ale první se mohu jen zeptat, co váš počítač specifikace jsou s ohledem na instalaci XP?

XP bude trvat minimálně 1,5 GB volného místa na disku a bude potřebovat procesor alespoň 500MHz a paměti až o 256 megabajt, aby bylo běžet ok.
Říkám ok se slušně, nebo rychle.

10GBhard druhý disk (který bude rozdělen), 500MB RAM, Celeron 2,4 GHz.
Mám-li nainstalovat slovo na obou systémech, mohu mít soubory Wordu jen v jednom místě, např. v oblasti na druhý pevný disk?
Old 16 června 2007, 08:01
Banned Skupina

Default Duální zavádení

Citace:
10GBhard druhý disk (který bude rozdělen), 500 GB RAM, Celeron 2,4 GHz.
Mám-li nainstalovat slovo na obou systémech, mohu mít soubory Wordu jen v jednom místě, např. v oblasti na druhý pevný disk?
Myslím si, že ve skutečnosti znamená 512 MB paměti RAM.
Máte dva fyzické pevné disky?
Budete muset nainstalovat 98 první a bude považována za C:
Budete potřebovat pevný disk dost velký na to, aby umístění oba operační systémy na jeden disk.
Zapomeňte na 10 GB. Disku je to prostě není dost velký.
Old 16 června 2007, 08:04
VJH
Člen Skupina

Default Duální zavádení

Citace:
Myslím si, že ve skutečnosti znamená 512 MB paměti RAM.
Máte dva fyzické pevné disky?
Budete muset nainstalovat 98 první a bude považována za C:
Budete potřebovat pevný disk dost velký na to, aby umístění oba operační systémy na jeden disk.
Zapomeňte na 10 GB. Disku je to prostě není dost velký.
Jo, byl jsem, jak jste odpověděl střih!. Existují dva 10GB pevné disky, na jednom již 98se. 10 GB je dostatečně velká pro Windows XP?
Old 16 června 2007, 08:09
VJH
Člen Skupina

Default Duální zavádení

Citace:
Jo, byl jsem, jak jste odpověděl střih!. Existují dva 10GB pevné disky, na jednom již 98se. 10 GB je dostatečně velká pro Windows XP?
Právě re-četba drenážní jsem psal - tam jsou dva disky, ale oni jsou 40GB není 10s
Old 16 června 2007, 08:11
Banned Skupina

Default Duální zavádení

10GB by byla pokuta pro 98SE a 10 GB by byla pokuta pro Windows XP, ale pak budete muset zvážit, programy, můžete nainstalovat plus jpeg obrázků, hudby atd.
Pokud se dostanete do oblasti MPEG disk / s naplní rychleji než dřez s plug in
Pokud jste oddíl jednotky ztratíte pár mb nedělá.
To vše záleží, co chcete dělat s nimi kamarád.
Old 16 června 2007, 08:14
Banned Skupina

Default Duální zavádení

Ok v tom případě bych rozdělil do první HDD 10 GB pro 98 a 30 GB pro systém Windows XP.
Použijte Osta fyzického disku pro ukládání.
Old 16 června 2007, 08:21
VJH
Člen Skupina

Default Duální zavádení

Citace:
Ok v tom případě bych rozdělil do první HDD 10 GB pro 98 a 30 GB pro systém Windows XP.
Použijte Osta fyzického disku pro ukládání.

Thanks mate - Omlouváme se za zmatek.

Můžu dát data - doc, xls atd. na jinou jednotku.

Možná nakonec do důchodu 98.
Old 16 června 2007, 08:33
Banned Skupina

Default Duální zavádení

98 bude C:
XP může být E:
Mohli byste mít složku na jiné jednotce zvané programy můžete spustit z nich tam ale budou instalovat na C nebo E v závislosti na oblasti, kde se chcete odeslat.
Jste se mnou?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pomoc s duální zavádení (ze samostatné HDD to) BloodlessDawn Operační systémy Windows 2 10. prosince 2008 06:32
Duální zavádení Vista & OS X? 4D (Fordy (Ford) Ollie Operační systémy Windows 4 21. Září 2008 13:03
* Duální Zavedení * bigbonthabeat Operační systémy Windows 2 12. Září 2008 06:43
Duální Zavedení Průhled s XP? sgrr Operační systémy Windows 3 19. prosince 2007 04:16
Zavedení dvojího (Ubuntu a Windows XP) Liam Linux & Alternativní OS 1 29. červenec 2007 01:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.