![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I am running 98SE a chcete nainstalovat XP na jiný disk. Mám-li nainstalovat aplikaci Word na obou operačních systémů, budou oba mít přístup k dokumentu soubory na jednom místě, nebo bude nutné mít doklad duplicitní soubory, takže si každý OS je k nim zvlášť? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
XP bude trvat minimálně 1,5 GB volného místa na disku a bude potřebovat procesor alespoň 500MHz a paměti až o 256 megabajt, aby bylo běžet ok. Říkám ok se slušně, nebo rychle. Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Citace:
10GBhard druhý disk (který bude rozdělen), 500MB RAM, Celeron 2,4 GHz. Mám-li nainstalovat slovo na obou systémech, mohu mít soubory Wordu jen v jednom místě, např. v oblasti na druhý pevný disk? |
|
| |||
| |||
| Citace:
Máte dva fyzické pevné disky? Budete muset nainstalovat 98 první a bude považována za C: Budete potřebovat pevný disk dost velký na to, aby umístění oba operační systémy na jeden disk. Zapomeňte na 10 GB. Disku je to prostě není dost velký. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Právě re-četba drenážní jsem psal - tam jsou dva disky, ale oni jsou 40GB není 10s |
|
| |||
| |||
| 10GB by byla pokuta pro 98SE a 10 GB by byla pokuta pro Windows XP, ale pak budete muset zvážit, programy, můžete nainstalovat plus jpeg obrázků, hudby atd. Pokud se dostanete do oblasti MPEG disk / s naplní rychleji než dřez s plug in Pokud jste oddíl jednotky ztratíte pár mb nedělá. To vše záleží, co chcete dělat s nimi kamarád. |
|
| |||
| |||
| Ok v tom případě bych rozdělil do první HDD 10 GB pro 98 a 30 GB pro systém Windows XP. Použijte Osta fyzického disku pro ukládání. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Thanks mate - Omlouváme se za zmatek. Můžu dát data - doc, xls atd. na jinou jednotku. Možná nakonec do důchodu 98. |
|
| |||
| |||
| 98 bude C: XP může být E: Mohli byste mít složku na jiné jednotce zvané programy můžete spustit z nich tam ale budou instalovat na C nebo E v závislosti na oblasti, kde se chcete odeslat. Jste se mnou? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomoc s duální zavádení (ze samostatné HDD to) | BloodlessDawn | Operační systémy Windows | 2 | 10. prosince 2008 06:32 |
| Duální zavádení Vista & OS X? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Operační systémy Windows | 4 | 21. Září 2008 13:03 |
| * Duální Zavedení * | bigbonthabeat | Operační systémy Windows | 2 | 12. Září 2008 06:43 |
| Duální Zavedení Průhled s XP? | sgrr | Operační systémy Windows | 3 | 19. prosince 2007 04:16 |
| Zavedení dvojího (Ubuntu a Windows XP) | Liam | Linux & Alternativní OS | 1 | 29. červenec 2007 01:52 |
| Thread Nástroje | |
| |