![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam trčanje 98SE i ištanje to uvesti koga u službu XP na drugom disku. Ako instalirate ja Word na oba operativnim sustavima, oni će oboje biti u mogućnosti to pristup dokumentu datoteke u jednom mjestu, ili ću morati imati dokument duplicirati kartoteka tako da svaki OS može im pristupiti odvojeno? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
XP će trajati barem 1,5 GB prostora na tvrdom disku i da će trebati Procesor od najmanje 500MHz i memorije na oko 256mb da bi ga pokrenuti u redu. Ja kažem ok ili nije pristojno brz. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Drugi 10GBhard disk (koji će biti pregrađena), 500MB RAM, Celeron 2.4Ghz. Ako instaliram riječ na oba sustava, mogu imati riječ dokument kartoteka na jednom mjestu, npr. u particiju na drugom hard disk? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Imate dvije fizičke tvrdih diskova? Morat ćete instalirati 98 prvo i smatrat će se C: Trebat će vam hard disk dovoljno velika za smještaj i operacijskih sustava na jednom disku. Zaboravite na 10GB disk to jednostavno nije dovoljno velika. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Dovoljno je re-čitanje pumpa sam napisao - dva su diskovi, ali oni su 40GB nisu 10s |
|
| |||
| |||
| 10GB bi bilo dobro za 98SE i 10GB bi bilo dobro za XP, ali onda morate uzeti u obzir programe vam svibanj instalirati plus jpeg slika, glazbe itd. Ako se u područje Mpeg datoteka voziti / e će ispuniti brže nego sudoper s plug in Ako particiju vozi izgubit ćete nekoliko mb događaj taj. To sve ovisi o tome što želite učiniti s njima pariti. |
|
| |||
| |||
| Ok, u tom slučaju ja bih podijeliti u prvom HDD 10GB za 98 i 30GB za XP. Koristite othe fizički disk za pohranu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Hvala mat u šahu - žao konfuzije. Ja mogu staviti podatke - doc, xls i sl. na drugim voziti. I konačno svibanj mirovinu od 98. |
|
| |||
| |||
| 98 će biti C: XP mogao E: Mogli biste imati mapu na disku pozvao druge programe, možete ih pokrenuti od tamo, ali oni će se instalirati na C ili E, ovisno o tome gdje želite poslati njima. Jeste li sa mnom? |