kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Kettős

Reply

Téma eszközök
Old Június 16, 2007, 05:09
VJH
Csoport tagja

Default Kettős

Én futás 98SE és akar-hoz felszerel XP egy másik meghajtóra. Ha valaki telepíteni a Word mindkét operációs rendszereket is, mindketten tudják, hogy a dokumentum kép egy helyen, vagy lesz szükségem, hogy a dokumentum fájlokat másolják, így minden operációs rendszer tudja érni azokat külön-külön?
Old Június 16, 2007, 06:55
Tiltott Group

Default Kettős

Idézet:
Originally Posted by VJH View Post
Én futás 98SE és akar-hoz felszerel XP egy másik meghajtóra. Ha valaki telepíteni a Word mindkét operációs rendszereket is, mindketten tudják, hogy a dokumentum kép egy helyen, vagy lesz szükségem, hogy a dokumentum fájlokat másolják, így minden operációs rendszer tudja érni azokat külön-külön?
Önnek, hogy a Word mindkét operációs rendszerek VJH de először is Csak azért kérdem, mi a számítógép specifikációk tekintetében történő telepítése XP?

XP kerül, legalább 1,5 GB szabad hely a merevlemezen, és szüksége lesz egy processzor legalább 500 MHz-es memóriát, és körülbelül 256-hoz csinál ez fuss ok.
Azt mondom, rendben van, vagy nem tisztességesen gyors.

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Június 16, 2007, 07:54
VJH
Csoport tagja

Default Kettős

Idézet:
Originally Posted by Wolfeymole View Post
Önnek, hogy a Word mindkét operációs rendszerek VJH de először is Csak azért kérdem, mi a számítógép specifikációk tekintetében történő telepítése XP?

XP kerül, legalább 1,5 GB szabad hely a merevlemezen, és szüksége lesz egy processzor legalább 500 MHz-es memóriát, és körülbelül 256-hoz csinál ez fuss ok.
Azt mondom, rendben van, vagy nem tisztességesen gyors.

Második 10GBhard lemez (ami Particionálandó), 500MB RAM, Celeron 2.4Ghz.
Ha valaki telepíteni szó mindkét rendszer, lehet-e még a szó dokumentum fájlok csak egy helyen, például egy partíció a második merevlemezen?
Old Június 16, 2007, 08:01
Tiltott Group

Default Kettős

Idézet:
10GBhard második lemez (ami Particionálandó), 500 GB RAM, Celeron 2.4Ghz.
Ha valaki telepíteni szó mindkét rendszer, lehet-e még a szó dokumentum fájlok csak egy helyen, például egy partíció a második merevlemezen?
Azt hiszem, valójában azt jelentette, 512 MB RAM.
Van két fizikai merevlemez?
Önnek kell telepíteni 98 első és olyannak kell tekinteni, mint a C:
Szüksége lesz egy merevlemez elég nagy elhelyezésére mindkét operációs rendszer az egyik meghajtóra.
Felejtsd el a 10GB hajt, hogy csak nem elég nagy.
Old Június 16, 2007, 08:04
VJH
Csoport tagja

Default Kettős

Idézet:
Azt hiszem, valójában azt jelentette, 512 MB RAM.
Van két fizikai merevlemez?
Önnek kell telepíteni 98 első és olyannak kell tekinteni, mint a C:
Szüksége lesz egy merevlemez elég nagy elhelyezésére mindkét operációs rendszer az egyik meghajtóra.
Felejtsd el a 10GB hajt, hogy csak nem elég nagy.
Igen, voltam szerkesztő, ahogy válaszolt!. Két 10 GB merevlemez, 98se egy már. A 10GB nem elég nagy az XP?
Old Június 16, 2007, 08:09
VJH
Csoport tagja

Default Kettős

Idézet:
Igen, voltam szerkesztő, ahogy válaszolt!. Két 10 GB merevlemez, 98se egy már. A 10GB nem elég nagy az XP?
Csak újra elolvassa a fenékvíz írtam - van két meghajtó, de azok 40GB nem 10-es évek
Old Június 16, 2007, 08:11
Tiltott Group

Default Kettős

10GB lenne a bírság 98SE és 10GB lenne jó az XP, de akkor figyelembe kell vennie programokat telepíthet, plusz jpeg kép, zene stb
Ha ön kap a birodalma Mpeg fájl a meghajtó / s pótolja majd gyorsabban, mint a mosogató a plug-in
Ha a partíció a meghajtók elveszik néhány mb csinálja.
Minden azon múlik, hogy mit akarsz csinálni velük társ.
Old Június 16, 2007, 08:14
Tiltott Group

Default Kettős

Ok ebben az esetben szeretném szétvágni az első 10GB HDD-ba a 98 és a 30 GB-os XP.
Használja a ÁLTALUNK FORGALMAZOTT fizikai meghajtó tárolásra.
Old Június 16, 2007, 08:21
VJH
Csoport tagja

Default Kettős

Idézet:
Ok ebben az esetben szeretném szétvágni az első 10GB HDD-ba a 98 és a 30 GB-os XP.
Használja a ÁLTALUNK FORGALMAZOTT fizikai meghajtó tárolásra.

Thanks mate - sajnálom zavart.

Tudom hogy az adat - doc, xls, stb a másik meghajtóra.

Én esetleg le a nyugdíj-98.
Old Június 16, 2007, 08:33
Tiltott Group

Default Kettős

98 lesz C:
XP lehet E:
Lehetne egy mappát a másik meghajtóra nevű programot, fuss el őket, de ott fognak telepíteni a C vagy E, attól függően, hogy hová szeretné küldeni őket.
Te velem?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség a kettős (külön HDD-k) BloodlessDawn A Windows operációs rendszerek 2 10. december 2008 06:32
Kettős Vista és OS X? 4D (Fordy (Ford) Ollie A Windows operációs rendszerek 4 21. Szeptember 2008 13:03
* Kettős * bigbonthabeat A Windows operációs rendszerek 2 12 Sep 2008 06:43
Kettős Vista az XP? sgrr A Windows operációs rendszerek 3 19. december 2007 04:16
Kettős (Ubuntu és Windows XP) Liam Linux és OS Alternatív 1 29. július 2007 01:52
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.