![]() |
|
| |||
| |||
| Én futás 98SE és akar-hoz felszerel XP egy másik meghajtóra. Ha valaki telepíteni a Word mindkét operációs rendszereket is, mindketten tudják, hogy a dokumentum kép egy helyen, vagy lesz szükségem, hogy a dokumentum fájlokat másolják, így minden operációs rendszer tudja érni azokat külön-külön? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
XP kerül, legalább 1,5 GB szabad hely a merevlemezen, és szüksége lesz egy processzor legalább 500 MHz-es memóriát, és körülbelül 256-hoz csinál ez fuss ok. Azt mondom, rendben van, vagy nem tisztességesen gyors. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Második 10GBhard lemez (ami Particionálandó), 500MB RAM, Celeron 2.4Ghz. Ha valaki telepíteni szó mindkét rendszer, lehet-e még a szó dokumentum fájlok csak egy helyen, például egy partíció a második merevlemezen? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Van két fizikai merevlemez? Önnek kell telepíteni 98 első és olyannak kell tekinteni, mint a C: Szüksége lesz egy merevlemez elég nagy elhelyezésére mindkét operációs rendszer az egyik meghajtóra. Felejtsd el a 10GB hajt, hogy csak nem elég nagy. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Csak újra elolvassa a fenékvíz írtam - van két meghajtó, de azok 40GB nem 10-es évek |
|
| |||
| |||
| 10GB lenne a bírság 98SE és 10GB lenne jó az XP, de akkor figyelembe kell vennie programokat telepíthet, plusz jpeg kép, zene stb Ha ön kap a birodalma Mpeg fájl a meghajtó / s pótolja majd gyorsabban, mint a mosogató a plug-in Ha a partíció a meghajtók elveszik néhány mb csinálja. Minden azon múlik, hogy mit akarsz csinálni velük társ. |
|
| |||
| |||
| Ok ebben az esetben szeretném szétvágni az első 10GB HDD-ba a 98 és a 30 GB-os XP. Használja a ÁLTALUNK FORGALMAZOTT fizikai meghajtó tárolásra. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Thanks mate - sajnálom zavart. Tudom hogy az adat - doc, xls, stb a másik meghajtóra. Én esetleg le a nyugdíj-98. |
|
| |||
| |||
| 98 lesz C: XP lehet E: Lehetne egy mappát a másik meghajtóra nevű programot, fuss el őket, de ott fognak telepíteni a C vagy E, attól függően, hogy hová szeretné küldeni őket. Te velem? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség a kettős (külön HDD-k) | BloodlessDawn | A Windows operációs rendszerek | 2 | 10. december 2008 06:32 |
| Kettős Vista és OS X? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 4 | 21. Szeptember 2008 13:03 |
| * Kettős * | bigbonthabeat | A Windows operációs rendszerek | 2 | 12 Sep 2008 06:43 |
| Kettős Vista az XP? | sgrr | A Windows operációs rendszerek | 3 | 19. december 2007 04:16 |
| Kettős (Ubuntu és Windows XP) | Liam | Linux és OS Alternatív | 1 | 29. július 2007 01:52 |
| Téma eszközök | |
| |