![]() |
|
| |||
| |||
| אני משתמש ב 98SE ו רוצה להתקין XP בכונן אחר. אם אני התקן את Word על שתי מערכות הפעלה, יהיו שניהם תוכל לגשת אל הקבצים המסמך במיקום אחד, או יהיה אני צריך את המסמך קבצים כפולים בכל מערכת ההפעלה כך יוכלו לגשת אליהם בנפרד? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
XP ייקח לפחות 1.5GB שטח דיסק קשיח של ותצטרך מעבד של לפחות 500Mhz ו 256MB זיכרון על מנת להפוך אותו לרוץ אישור. אני אומרת אישור לא הגון או מהר. המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
הדיסק השני 10GBhard (אשר יהיה למחיצות), 500MB זיכרון RAM, Celeron 2.4Ghz. אם אני מתקין מילה על שתי המערכות, אני יכול להחליף את הקבצים מסמך Word במקום אחד בלבד, כלומר מחיצה בכונן הקשיח השני? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
האם יש לך שני כוננים פיזית קשה? תצטרך להתקין 98 הראשון יהיה כאל C: תצטרך כונן קשיח גדול מספיק כדי להכיל שתי מערכות הפעלה בכונן אחד. לשכוח כונן 10GB זה פשוט לא מספיק גדול. |
|
| |||
| |||
| כן, הייתי עורך כמו שאתה ענה!. ישנם שני כוננים קשיחים 10GB, 98SE על אחד כבר. 10GB הוא לא גדול מספיק עבור XP? |
|
| |||
| |||
| רק מחדש לקרוא את השיפוליים כתבתי - יש שני כונני 40GB אבל הם לא 10s |
|
| |||
| |||
| 10GB יהיה מצוין עבור 98SE ו 10GB יהיה מצוין עבור XP אבל אז אתה צריך לשקול תוכניות ניתן להתקין בתוספת קבצי JPEG, מוזיקה וכו ' אם אתה מקבל לתחום Mpeg קבצים על הכונן / s ימלא מהר יותר כיור עם הפקק פנימה אם המחיצה כונני תאבד MB כמה עושה את זה. הכל תלוי מה אתה רוצה לעשות עם אותם חבר. |
|
| |||
| |||
| אישור במקרה כזה הייתי לפצל את הראשון לתוך HDD 10GB עבור 98 ו-30GB עבור XP. השתמש הכונן הפיזי Othe לאחסון. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
תודה חבר - מצטער על הבלבול. אני יכול לשים את הנתונים - doc, xls וכו בכונן השני. אני יכול בסופו של דבר את הפנסיה 98. |
|
| |||
| |||
| יהיה 98 ג ': אי אפשר היה XP: אתה יכול להיות תיקייה על כונן אחר התקשר תוכניות, אתה יכול להריץ אותם משם אבל הם יתקין את C או אי תלוי היכן אתה רוצה לשלוח אותם. אתה איתי? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה עם הכפול באתחול (מ נפרד של HDD) | BloodlessDawn | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -10 דצמבר 2008 06:32 |
| Dual באתחול Vista & OS X?? | 4d (Fordy (פורד) אולי | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 21 ספטמבר 2008 13:03 |
| Dual באתחול * * | bigbonthabeat | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 12th ספטמבר 2008 06:43 |
| Dual באתחול Vista עם XP? | sgrr | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 19th דצמבר 2007 04:16 |
| Dual באתחול (Ubuntu & Windows XP) | ליאם | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | 29 יולי 2007 01:52 |
| שרשרת כלים | |
| |