mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Dvigubas atsisiuntimas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2007, 05:09
VJH
Narys

Default Dvigubas atsisiuntimas

Aš einu 98SE ir norite įdiegti XP į kitą diską. Jei įdiegti Word tiek operacines sistemas, jie abu galės susipažinti su dokumentu failus vienoje vietoje, ar man reikės turėti dokumento failų dubliuoti tai kiekvienoje OS galima naudotis atskirai?
Old Birželis 16, 2007, 06:55
Banned Group

Citata:
Originally Posted by VJH View Post
Aš einu 98SE ir norite įdiegti XP į kitą diską. Jei įdiegti Word tiek operacines sistemas, jie abu galės susipažinti su dokumentu failus vienoje vietoje, ar man reikės turėti dokumento failų dubliuoti tai kiekvienoje OS galima naudotis atskirai?
Jums turėti Word tiek Operacinės sistemos VJH bet pirmiausia galiu tik paklausti, ką jūsų kompiuterio specifikacijas, susijusias su diegti XP?

XP bus atsižvelgiama į vietos standžiajame diske 1.5GB bent ir reikės bent 500MHz CPU ir atminties maždaug 256MB, kad ji paleisti Gerai.
Sakau ok ne padoriai ar greitai.

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Birželis 16, 2007, 07:54
VJH
Narys

Citata:
Originally Posted by Wolfeymole View Post
Jums turėti Word tiek Operacinės sistemos VJH bet pirmiausia galiu tik paklausti, ką jūsų kompiuterio specifikacijas, susijusias su diegti XP?

XP bus atsižvelgiama į vietos standžiajame diske 1.5GB bent ir reikės bent 500MHz CPU ir atminties maždaug 256MB, kad ji paleisti Gerai.
Sakau ok ne padoriai ar greitai.

Antra 10GBhard disko (kuris bus padalintas), 500MB RAM, Celeron 2.4GHz.
Jeigu įdiegti žodį dėl abiejų sistemų, gali man žodį dokumento failus tik vienoje vietoje, pavyzdžiui, dėl antrojo kietojo disko skirsnyje?
Old Birželis 16, 2007, 08:01
Banned Group

Citata:
Antra 10GBhard disko (kuris bus padalintas), 500GB RAM, Celeron 2.4GHz.
Jeigu įdiegti žodį dėl abiejų sistemų, gali man žodį dokumento failus tik vienoje vietoje, pavyzdžiui, dėl antrojo kietojo disko skirsnyje?
Manau, kad jūs iš tikrųjų reiškia, 512MB RAM.
Ar turite dvi fizinių diskų?
Jums teks įdiegti 98 pirmojo ir bus laikomas kaip C:
Jums reikės kietasis diskas pakankamai didelis, kad tilptų tiek operacines sistemas, viena pavara.
Pamirškite apie 10GB disko ji tiesiog nėra pakankamai didelis.
Old Birželis 16, 2007, 08:04
VJH
Narys

Citata:
Manau, kad jūs iš tikrųjų reiškia, 512MB RAM.
Ar turite dvi fizinių diskų?
Jums teks įdiegti 98 pirmojo ir bus laikomas kaip C:
Jums reikės kietasis diskas pakankamai didelis, kad tilptų tiek operacines sistemas, viena pavara.
Pamirškite apie 10GB disko ji tiesiog nėra pakankamai didelis.
Taip, aš redagavimo kaip jums atsakė!. Yra du 10GB kietuosius diskus, 98SE vieną jau. Ar 10GB nėra pakankamai didelė, Windows XP?
Old Birželis 16, 2007, 08:09
VJH
Narys

Citata:
Taip, aš redagavimo kaip jums atsakė!. Yra du 10GB kietuosius diskus, 98SE vieną jau. Ar 10GB nėra pakankamai didelė, Windows XP?
Tiesiog pakartotinai skaityti triumo parašiau - yra du diskai 40GB, bet jie ne 10s
Old Birželis 16, 2007, 08:11
Banned Group

10GB būtų baudą už 98SE ir 10GB bus bauda už XP, bet tuomet turite apsvarstyti programas galite įdiegti plius JPEG failus, muziką ir tt
Jeigu jūs patenkate į MPEG karalystė failus vairuoti / s užpildys greičiau, nei su kriaukle plug in
Jei pertvarų diskai jūs prarasite keletą MB sekasi.
Viskas priklauso nuo to, ką jūs norite daryti su jas mate.
Old Birželis 16, 2007, 08:14
Banned Group

Gerai, šiuo atveju norėčiau padalinti į pirmą HDD 10GB ir 30GB už 98 for Windows XP.
Naudokite Othe fizinio disko ir saugojimas.
Old Birželis 16, 2007, 08:21
VJH
Narys

Citata:
Gerai, šiuo atveju norėčiau padalinti į pirmą HDD 10GB ir 30GB už 98 for Windows XP.
Naudokite Othe fizinio disko ir saugojimas.

Dėka kapitono padėjėjas - Atsiprašau už painiavą.

Galiu pateikti duomenys - DOC, XLS ir tt apie kitas vairuoti.

Aš pagaliau atsikratyti 98.
Old Birželis 16, 2007, 08:33
Banned Group

98 bus D:
XP, gali būti E:
Jūs galite turėti dėl kitų disko aplanką programos, galite paleisti jas iš ten, bet jie bus įdiegti į C arba E priklausomai nuo to, kur norite nusiųsti jiems.
Ar jūs su manimi?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pagalba dvigubą paleidimo (nuo atskirų HDD) BloodlessDawn Windows "operacinės sistemos 2 10 gruodis 2008 06:32
Dvigubas atsisiuntimas Vista ir OS X? 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows "operacinės sistemos 4 21 rugsėjis 2008 13:03
* Dual Atsisiuntimas * bigbonthabeat Windows "operacinės sistemos 2 12 rugsėjis 2008 06:43
Dvigubas atsisiuntimas Vista su XP? sgrr Windows "operacinės sistemos 3 19 gruodis 2007 04:16
Dvigubas Atsisiųsti (Ubuntu ir Windows XP) Liam Linux & Alternative OS 1 29 liepa 2007 01:52
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.