![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš einu 98SE ir norite įdiegti XP į kitą diską. Jei įdiegti Word tiek operacines sistemas, jie abu galės susipažinti su dokumentu failus vienoje vietoje, ar man reikės turėti dokumento failų dubliuoti tai kiekvienoje OS galima naudotis atskirai? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
XP bus atsižvelgiama į vietos standžiajame diske 1.5GB bent ir reikės bent 500MHz CPU ir atminties maždaug 256MB, kad ji paleisti Gerai. Sakau ok ne padoriai ar greitai. Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Antra 10GBhard disko (kuris bus padalintas), 500MB RAM, Celeron 2.4GHz. Jeigu įdiegti žodį dėl abiejų sistemų, gali man žodį dokumento failus tik vienoje vietoje, pavyzdžiui, dėl antrojo kietojo disko skirsnyje? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ar turite dvi fizinių diskų? Jums teks įdiegti 98 pirmojo ir bus laikomas kaip C: Jums reikės kietasis diskas pakankamai didelis, kad tilptų tiek operacines sistemas, viena pavara. Pamirškite apie 10GB disko ji tiesiog nėra pakankamai didelis. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Tiesiog pakartotinai skaityti triumo parašiau - yra du diskai 40GB, bet jie ne 10s |
|
| |||
| |||
| 10GB būtų baudą už 98SE ir 10GB bus bauda už XP, bet tuomet turite apsvarstyti programas galite įdiegti plius JPEG failus, muziką ir tt Jeigu jūs patenkate į MPEG karalystė failus vairuoti / s užpildys greičiau, nei su kriaukle plug in Jei pertvarų diskai jūs prarasite keletą MB sekasi. Viskas priklauso nuo to, ką jūs norite daryti su jas mate. |
|
| |||
| |||
| Gerai, šiuo atveju norėčiau padalinti į pirmą HDD 10GB ir 30GB už 98 for Windows XP. Naudokite Othe fizinio disko ir saugojimas. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Dėka kapitono padėjėjas - Atsiprašau už painiavą. Galiu pateikti duomenys - DOC, XLS ir tt apie kitas vairuoti. Aš pagaliau atsikratyti 98. |
|
| |||
| |||
| 98 bus D: XP, gali būti E: Jūs galite turėti dėl kitų disko aplanką programos, galite paleisti jas iš ten, bet jie bus įdiegti į C arba E priklausomai nuo to, kur norite nusiųsti jiems. Ar jūs su manimi? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba dvigubą paleidimo (nuo atskirų HDD) | BloodlessDawn | Windows "operacinės sistemos | 2 | 10 gruodis 2008 06:32 |
| Dvigubas atsisiuntimas Vista ir OS X? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows "operacinės sistemos | 4 | 21 rugsėjis 2008 13:03 |
| * Dual Atsisiuntimas * | bigbonthabeat | Windows "operacinės sistemos | 2 | 12 rugsėjis 2008 06:43 |
| Dvigubas atsisiuntimas Vista su XP? | sgrr | Windows "operacinės sistemos | 3 | 19 gruodis 2007 04:16 |
| Dvigubas Atsisiųsti (Ubuntu ir Windows XP) | Liam | Linux & Alternative OS | 1 | 29 liepa 2007 01:52 |
| Temos įrankiai | |
| |