![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Mam uruchomiony 98SE i chcesz zainstalować XP na innym dysku. Jeśli mogę zainstalować programu Word na obu systemów operacyjnych, oboje będą mieć dostęp do dokumentu plików w jednym miejscu, czy też muszę mieć dokument pliki kopiowane więc każdy może uzyskać do nich dostęp OS oddzielnie?
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Cytat:
XP będzie miał co najmniej 1.5GB na dysku twardym i będzie potrzebować co najmniej procesora 500MHz i pamięci do około 256mb, aby go uruchomić OK. Mówię ok nie przyzwoicie lub szybko. My System: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Po drugie 10GBhard dysku (który będzie partycjonowane), 500MB RAM, Celeron 2,4 GHz. Jeśli słowo zainstalować na obu systemach, mogę mieć słowo dokument pliki tylko w jednym miejscu, np. w partycji na drugim dysku twardym? |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Czy masz dwa fizyczne dyski twarde? Musisz najpierw zainstalować 98 i będą traktowane jako C: Potrzebny będzie dysk twardy na tyle duże, aby pomieścić zarówno systemów operacyjnych na jednej stacji. Zapomnij o 10GB dysk to jest po prostu zbyt mała. |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Wystarczy ponownie czytania zęzowe napisałem - są dwa dyski, ale są one 40GB nie 10s
|
|
|
|||
|
|||
|
10GB byłoby dobrze 98SE i 10GB byłoby dobrze dla XP, ale wtedy musisz rozważyć programów można zainstalować oraz pliki JPEG, muzyki itp.
Jeśli pojawi się w sferę Mpeg plików na dysku / s będzie wypełnić szybciej niż zlewozmywak z wtyczki cala Jeśli partycji dysków spowoduje utratę kilku mb ten sposób. Wszystko zależy od tego, co chcesz zrobić z nimi oficer. |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, w tym przypadku chciałbym podzielić pierwszy do 10GB HDD do 98 i 30GB dla XP.
Użyj inny fizyczny dysk do przechowywania. |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Thanks mate - przepraszam za zamieszanie. Mogę umieścić dane - DOC, XLS itp w innych dysku. I może w końcu na emeryturę 98. |
|
|
|||
|
|||
|
98 będzie C:
XP może być E: Można mieć folder na innym dysku o nazwie programy można uruchomić z nich, ale oni zainstalować na C lub E w zależności od której chcesz wysłać je. Czy jesteś ze mną? |