mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Dual boot

Reply

Thread Tools
Old 16 iunie 2007, 05:09
VJH
Grupul de stat

Default Dual boot

I sînt running 98SE şi doriţi să instalaţi XP pe un alt şofer. Dacă I a instala Word pe ambele sisteme de operare, atât ei vor putea accesa fişiere document într-o singură locaţie, sau voi avea nevoie pentru a avea documentul fişierele copiate astfel încât fiecare sistem de operare să le poată accesa separat?
Old 16 iunie 2007, 06:55
Banned Group

Default Dual boot

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de VJH View Post
I sînt running 98SE şi doriţi să instalaţi XP pe un alt şofer. Dacă I a instala Word pe ambele sisteme de operare, atât ei vor putea accesa fişiere document într-o singură locaţie, sau voi avea nevoie pentru a avea documentul fişierele copiate astfel încât fiecare sistem de operare să le poată accesa separat?
Va trebui să aibă Word pe ambele sisteme de operare VJH, dar prima Pot doar întreb ce specificaţiile computer sunt cu privire la instalarea XP?

XP va dura cel puţin 1.5GB de spaţiu pe hard disk si avea nevoie de un procesor de cel puţin 500 MHz şi 256 MB de memorie pentru a Despre pentru a face it a alerga ok.
Eu spun OK, nu decent sau de repede.

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 16 iunie 2007, 07:54
VJH
Grupul de stat

Default Dual boot

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Wolfeymole View Post
Va trebui să aibă Word pe ambele sisteme de operare VJH, dar prima Pot doar întreb ce specificaţiile computer sunt cu privire la instalarea XP?

XP va dura cel puţin 1.5GB de spaţiu pe hard disk si avea nevoie de un procesor de cel puţin 500 MHz şi 256 MB de memorie pentru a Despre pentru a face it a alerga ok.
Eu spun OK, nu decent sau de repede.

În al doilea rând disc 10GBhard (care va fi împărţit), 500MB RAM, Celeron 2.4GHz.
Dacă I a instala cuvântul pe ambele sisteme, pot avea fişierele Word Document în doar un singur loc, de exemplu, într-o partiţie de pe al doilea hard drive?
Old 16 iunie 2007, 08:01
Banned Group

Default Dual boot

Citat:
În al doilea rând disc 10GBhard (care va fi împărţit), 500GB RAM, Celeron 2.4GHz.
Dacă I a instala cuvântul pe ambele sisteme, pot avea fişierele Word Document în doar un singur loc, de exemplu, într-o partiţie de pe al doilea hard drive?
Cred că a însemnat de fapt, 512MB de RAM.
Ai două unităţi fizice greu?
Va trebui să instalaţi 98 prima şi va fi considerată drept C:
Veţi avea nevoie de un hard-disk suficient de mare pentru a permite ambele sisteme de operare de pe unitatea de unul.
Uita de unitatea de 10GB este doar nu destul de mare.
Old 16 iunie 2007, 08:04
VJH
Grupul de stat

Default Dual boot

Citat:
Cred că a însemnat de fapt, 512MB de RAM.
Ai două unităţi fizice greu?
Va trebui să instalaţi 98 prima şi va fi considerată drept C:
Veţi avea nevoie de un hard-disk suficient de mare pentru a permite ambele sisteme de operare de pe unitatea de unul.
Uita de unitatea de 10GB este doar nu destul de mare.
Da, am fost de editare aşa cum aţi răspuns!. Există două 10 GB hard disk-uri, 98SE, pe de o deja. 10GB, nu este destul de mare pentru XP?
Old 16 iunie 2007, 08:09
VJH
Grupul de stat

Default Dual boot

Citat:
Da, am fost de editare aşa cum aţi răspuns!. Există două 10 GB hard disk-uri, 98SE, pe de o deja. 10GB, nu este destul de mare pentru XP?
Doar fost re-lectură de santină-am scris - în care există două unităţi, dar acestea nu sunt 40GB 10s
Old 16 iunie 2007, 08:11
Banned Group

Default Dual boot

10GB ar fi bine pentru 98SE şi de 10GB ar fi bine pentru XP, dar atunci va trebui să ia în considerare programele pe care le poate instala plus fişiere JPEG, muzică etc
Dacă intri în domeniul pentru fişierele Mpeg unitate / s va umple mai repede decât o chiuveta cu plug in
Dacă partiţia te conduce va pierde un MB câteva face asta.
Totul depinde de ceea ce vrei sa faci cu ei colega.
Old 16 iunie 2007, 08:14
Banned Group

Default Dual boot

Ok, în acest caz, mi-ar divizat în primul HDD de 10 GB pentru 98 şi 30 GB pentru XP.
Utilizaţi unitatea de Othe fizic pentru depozitare.
Old 16 iunie 2007, 08:21
VJH
Grupul de stat

Default Dual boot

Citat:
Ok, în acest caz, mi-ar divizat în primul HDD de 10 GB pentru 98 şi 30 GB pentru XP.
Utilizaţi unitatea de Othe fizic pentru depozitare.

Mulþumiri Mate - Imi pare rau pentru confuzie.

Eu pot pune de date - doc, xls, etc de pe unitatea de altă parte.

S-ar putea în cele din urmă de pensii de pe 98.
Old 16 iunie 2007, 08:33
Banned Group

Default Dual boot

98 va fi C:
XP poate fi E:
Ai putea sa ai un folder, pe de altă unitate numită programe, puteţi rula le de acolo, dar acestea se va instala la C sau E, în funcţie de locul în care doriţi să le trimiteţi.
Esti cu mine?
Reply

Register

Marcaje