![]() |
|
| |||
| |||
| I sînt running 98SE şi doriţi să instalaţi XP pe un alt şofer. Dacă I a instala Word pe ambele sisteme de operare, atât ei vor putea accesa fişiere document într-o singură locaţie, sau voi avea nevoie pentru a avea documentul fişierele copiate astfel încât fiecare sistem de operare să le poată accesa separat? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
XP va dura cel puţin 1.5GB de spaţiu pe hard disk si avea nevoie de un procesor de cel puţin 500 MHz şi 256 MB de memorie pentru a Despre pentru a face it a alerga ok. Eu spun OK, nu decent sau de repede. Sistemul meu: #
|
|
| |||
| |||
| Citat:
În al doilea rând disc 10GBhard (care va fi împărţit), 500MB RAM, Celeron 2.4GHz. Dacă I a instala cuvântul pe ambele sisteme, pot avea fişierele Word Document în doar un singur loc, de exemplu, într-o partiţie de pe al doilea hard drive? |
|
| |||
| |||
| Citat:
Ai două unităţi fizice greu? Va trebui să instalaţi 98 prima şi va fi considerată drept C: Veţi avea nevoie de un hard-disk suficient de mare pentru a permite ambele sisteme de operare de pe unitatea de unul. Uita de unitatea de 10GB este doar nu destul de mare. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Doar fost re-lectură de santină-am scris - în care există două unităţi, dar acestea nu sunt 40GB 10s |
|
| |||
| |||
| 10GB ar fi bine pentru 98SE şi de 10GB ar fi bine pentru XP, dar atunci va trebui să ia în considerare programele pe care le poate instala plus fişiere JPEG, muzică etc Dacă intri în domeniul pentru fişierele Mpeg unitate / s va umple mai repede decât o chiuveta cu plug in Dacă partiţia te conduce va pierde un MB câteva face asta. Totul depinde de ceea ce vrei sa faci cu ei colega. |
|
| |||
| |||
| Ok, în acest caz, mi-ar divizat în primul HDD de 10 GB pentru 98 şi 30 GB pentru XP. Utilizaţi unitatea de Othe fizic pentru depozitare. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Mulþumiri Mate - Imi pare rau pentru confuzie. Eu pot pune de date - doc, xls, etc de pe unitatea de altă parte. S-ar putea în cele din urmă de pensii de pe 98. |
|
| |||
| |||
| 98 va fi C: XP poate fi E: Ai putea sa ai un folder, pe de altă unitate numită programe, puteţi rula le de acolo, dar acestea se va instala la C sau E, în funcţie de locul în care doriţi să le trimiteţi. Esti cu mine? |
![]() |
|
| Marcaje |