menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Duálny zavádzanie

Reply

Thread Tools
Old 16 júna 2007, 05:09
VJH
Člen Skupina

Default Duálny zavádzanie

I am running 98SE a chcete nainštalovať XP na iný disk. Mám-li nainštalovať program Word na oboch operačných systémov, budú obaja mať prístup k dokumentu súbory na jednom mieste, alebo bude potrebné mať doklad duplicitné súbory, takže si každý OS sa k nim osobitne?
Old 16 júna 2007, 06:55
Banned Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal VJH View Post
I am running 98SE a chcete nainštalovať XP na iný disk. Mám-li nainštalovať program Word na oboch operačných systémov, budú obaja mať prístup k dokumentu súbory na jednom mieste, alebo bude potrebné mať doklad duplicitné súbory, takže si každý OS sa k nim osobitne?
Budete mať aplikácie Word na oboch operačných systémoch VJH, ale prvý sa môžem len opýtať, čo váš počítač špecifikácie sú so zreteľom na inštaláciu XP?

XP bude trvať minimálne 1,5 GB voľného miesta na disku a bude potrebovať procesor aspoň 500MHz a pamäte až o 256 megabajt, aby bolo bežať ok.
Hovorím ok sa slušne, alebo rýchlo.

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 16 júna 2007, 07:54
VJH
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Wolfeymole View Post
Budete mať aplikácie Word na oboch operačných systémoch VJH, ale prvý sa môžem len opýtať, čo váš počítač špecifikácie sú so zreteľom na inštaláciu XP?

XP bude trvať minimálne 1,5 GB voľného miesta na disku a bude potrebovať procesor aspoň 500MHz a pamäte až o 256 megabajt, aby bolo bežať ok.
Hovorím ok sa slušne, alebo rýchlo.

10GBhard druhý disk (ktorý bude rozdelený), 500MB RAM, Celeron 2,4 GHz.
Mám-li nainštalovať slovo na oboch systémoch, môžem mať súbory Wordu len v jednom mieste, napríklad v oblasti na druhý pevný disk?
Old 16 júna 2007, 08:01
Banned Skupina

Citácia:
10GBhard druhý disk (ktorý bude rozdelený), 500 GB RAM, Celeron 2,4 GHz.
Mám-li nainštalovať slovo na oboch systémoch, môžem mať súbory Wordu len v jednom mieste, napríklad v oblasti na druhý pevný disk?
Myslím si, že v skutočnosti znamená 512 MB pamäte RAM.
Máte dva fyzické pevné disky?
Budete musieť nainštalovať 98 prvý a bude považovaná za C:
Budete potrebovať pevný disk dosť veľký na to, aby umiestnenie oba operačné systémy na jeden disk.
Zabudnite na 10 GB. Disku je to jednoducho nie je dosť veľký.
Old 16 júna 2007, 08:04
VJH
Člen Skupina

Citácia:
Myslím si, že v skutočnosti znamená 512 MB pamäte RAM.
Máte dva fyzické pevné disky?
Budete musieť nainštalovať 98 prvý a bude považovaná za C:
Budete potrebovať pevný disk dosť veľký na to, aby umiestnenie oba operačné systémy na jeden disk.
Zabudnite na 10 GB. Disku je to jednoducho nie je dosť veľký.
Jo, bol som, ako ste odpovedal strih!. Existujú dva 10GB pevné disky, na jednom už 98se. 10 GB je dostatočne veľká pre Windows XP?
Old 16 júna 2007, 08:09
VJH
Člen Skupina

Citácia:
Jo, bol som, ako ste odpovedal strih!. Existujú dva 10GB pevné disky, na jednom už 98se. 10 GB je dostatočne veľká pre Windows XP?
Práve re-četba drenážne som písal - tam sú dva disky, ale oni sú 40GB nie je 10s
Old 16 júna 2007, 08:11
Banned Skupina

10GB by bola pokuta pre 98SE a 10 GB by bola pokuta pre Windows XP, ale potom budete musieť zvážiť, programy, môžete nainštalovať plus jpeg obrázkov, hudby atď
Ak sa dostanete do oblasti MPEG disk / s naplní rýchlejšie ako drez s plug in
Ak ste oddiel jednotky stratíte pár mb nerobí.
To všetko záleží, čo chcete robiť s nimi kamarát.
Old 16 júna 2007, 08:14
Banned Skupina

Ok v tom prípade by som rozdelil do prvej HDD 10 GB pre 98 a 30 GB pre systém Windows XP.
Použite Osta fyzického disku na ukladanie.
Old 16 júna 2007, 08:21
VJH
Člen Skupina

Citácia:
Ok v tom prípade by som rozdelil do prvej HDD 10 GB pre 98 a 30 GB pre systém Windows XP.
Použite Osta fyzického disku na ukladanie.

Thanks mate - Ospravedlňujeme sa za zmätok.

Môžem dať dáta - doc, xls atď na inú jednotku.

Možno nakoniec do dôchodku 98.
Old 16 júna 2007, 08:33
Banned Skupina

98 bude C:
XP môže byť E:
Mohli by ste mať priečinok na inej jednotke zvanej programy môžete spustiť z nich tam ale budú inštalovať na C alebo E v závislosti od oblasti, kde sa chcete odoslať.
Ste so mnou?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomoc s duálnou zavádzanie (zo samostatnej HDD to) BloodlessDawn Operačné systémy Windows 2 10. decembra 2008 06:32
Duálny zavádzanie Vista & OS X? 4D (Ford (Ford) Ollie Operačné systémy Windows 4 21. September 2008 13:03
* Duální Zavedenie * bigbonthabeat Operačné systémy Windows 2 12. September 2008 06:43
Duálny Zavedenie průhled s XP? sgrr Operačné systémy Windows 3 19. decembra 2007 04:16
Zavedenie dvojitého (Ubuntu a Windows XP) Liam Linux & Alternatívne OS 1 29. júl 2007 01:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.