![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I am running 98SE a chcete nainštalovať XP na iný disk. Mám-li nainštalovať program Word na oboch operačných systémov, budú obaja mať prístup k dokumentu súbory na jednom mieste, alebo bude potrebné mať doklad duplicitné súbory, takže si každý OS sa k nim osobitne? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
XP bude trvať minimálne 1,5 GB voľného miesta na disku a bude potrebovať procesor aspoň 500MHz a pamäte až o 256 megabajt, aby bolo bežať ok. Hovorím ok sa slušne, alebo rýchlo. Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
10GBhard druhý disk (ktorý bude rozdelený), 500MB RAM, Celeron 2,4 GHz. Mám-li nainštalovať slovo na oboch systémoch, môžem mať súbory Wordu len v jednom mieste, napríklad v oblasti na druhý pevný disk? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Máte dva fyzické pevné disky? Budete musieť nainštalovať 98 prvý a bude považovaná za C: Budete potrebovať pevný disk dosť veľký na to, aby umiestnenie oba operačné systémy na jeden disk. Zabudnite na 10 GB. Disku je to jednoducho nie je dosť veľký. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Práve re-četba drenážne som písal - tam sú dva disky, ale oni sú 40GB nie je 10s |
|
| |||
| |||
| 10GB by bola pokuta pre 98SE a 10 GB by bola pokuta pre Windows XP, ale potom budete musieť zvážiť, programy, môžete nainštalovať plus jpeg obrázkov, hudby atď Ak sa dostanete do oblasti MPEG disk / s naplní rýchlejšie ako drez s plug in Ak ste oddiel jednotky stratíte pár mb nerobí. To všetko záleží, čo chcete robiť s nimi kamarát. |
|
| |||
| |||
| Ok v tom prípade by som rozdelil do prvej HDD 10 GB pre 98 a 30 GB pre systém Windows XP. Použite Osta fyzického disku na ukladanie. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Thanks mate - Ospravedlňujeme sa za zmätok. Môžem dať dáta - doc, xls atď na inú jednotku. Možno nakoniec do dôchodku 98. |
|
| |||
| |||
| 98 bude C: XP môže byť E: Mohli by ste mať priečinok na inej jednotke zvanej programy môžete spustiť z nich tam ale budú inštalovať na C alebo E v závislosti od oblasti, kde sa chcete odoslať. Ste so mnou? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc s duálnou zavádzanie (zo samostatnej HDD to) | BloodlessDawn | Operačné systémy Windows | 2 | 10. decembra 2008 06:32 |
| Duálny zavádzanie Vista & OS X? | 4D (Ford (Ford) Ollie | Operačné systémy Windows | 4 | 21. September 2008 13:03 |
| * Duální Zavedenie * | bigbonthabeat | Operačné systémy Windows | 2 | 12. September 2008 06:43 |
| Duálny Zavedenie průhled s XP? | sgrr | Operačné systémy Windows | 3 | 19. decembra 2007 04:16 |
| Zavedenie dvojitého (Ubuntu a Windows XP) | Liam | Linux & Alternatívne OS | 1 | 29. júl 2007 01:52 |
| Thread Tools | |
| |