![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам раде 98СЕ и желите да инсталирате КСП на други диск. Ако да инсталирам Уорд на оба оперативним системима, да ли ће оба бити у могућности да приступите датотекама документа на једном месту, или ћу морати да поседују документа фајлови дуплирају тако да сваки оперативни систем могао да им приступите одвојено? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
КСП ће потрајати најмање 1.5ГБ простора на хард диску и да ће морати Процесор од најмање 500 МХз и меморије око 256МБ да би се покренули у реду. Ја кажем није у реду и пристојно брзо. Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
10ГБхард другом диску (који ће бити подељена), 500МБ РАМ-а, Интел 2.4ГХз. Ако сам инсталирање реч на оба система, могу да имам фајлове Уорд документ у само једном месту, нпр на партицију на други хард диск? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Имате две физичке хард дискова? Ћете морати да инсталирате и 98 прво це се сматрати "Ц: Мораћете хард диск довољно велик да прими оба оперативна система на један диск. Заборавите 10ГБ диск то једноставно није довољно велики. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Управо поновно читање Љуља сам написао - постоје две јединице, али су 40ГБ не 10с |
|
| |||
| |||
| 10ГБ ће бити у реду за 98СЕ и 10ГБ ће бити у реду за КСП али онда морате узети у обзир програме можете да инсталирате, плус ЈПЕГ фајлове, музику итд Ако се у домену МПЕГ фајлова диск / е ће се испунити брже него судопер са утикач у. Ако партиција дискова ћете изгубити неколико МБ да ради. То све зависи од тога шта желите да урадите са њима другарица. |
|
| |||
| |||
| Ок у том случају бих Сплит први ХДД на 10ГБ за 98 и 30ГБ за КСП. Користите От физички диск за складиштење. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Хвала Мате - извини за забуну. Могу ставити података - ДОЦ, КСЛС, итд на други диск. Ја евентуално могу пензионисати 98. |
|
| |||
| |||
| 98 ће бити Ц: КСП могао Е: Могли бисте имати фолдер на диску позвао друге програме, можете их покренути од тамо, али они ће се инсталирати на Ц или Е, зависно о томе где желите да пошаљете њима. Јесте ли са мном? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ са двојним боотинг (одвојена од ХДД-а) | БлоодлессДаун | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 10 децембар 2008 06:32 |
| Дуал боотинг Виста и ОС Кс? | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 21. сеп 2008 13:03 |
| * Дуал Боотинг * | бигбонтхабеат | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 12. сеп 2008 06:43 |
| Дуал Боотинг Видик са КСП? | сгрр | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 19 децембар 2007 04:16 |
| Дуал Боотинг (Убунту & Уиндоус КСП) | Лиам | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 29. јула 2007 01:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |