az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Çift önyükleme

Reply

Konu Araçları
Old 16 Haziran 2007, 05:09
VJH
Üye Grubu

Default Çift önyükleme

Ben 98SE çalıştırıyorum ve başka bir sürücüye XP yüklemek istiyorum. Eğer her iki işletim sistemlerinde, her ikisi de tek bir konumda belge dosyaları erişebilir olacak, Word, yükleme veya Will I belgeye sahip olmak böylece her OS ayrı ayrı erişebilirsiniz çoğaltılamaz dosyalar gerekir?
Old 16 Haziran 2007, 06:55
Yasak Grubu

Default Çift önyükleme

Alıntı:
Originally Posted by VJH View Post
Ben 98SE çalıştırıyorum ve başka bir sürücüye XP yüklemek istiyorum. Eğer her iki işletim sistemlerinde, her ikisi de tek bir konumda belge dosyaları erişebilir olacak, Word, yükleme veya Will I belgeye sahip olmak böylece her OS ayrı ayrı erişebilirsiniz çoğaltılamaz dosyalar gerekir?
Sen VJH ama ilk önce bilgisayarınızı özellikleri XP yükleme konusunda ne olduğunu sorabilir her iki işletim sistemleri Word sahip olacak?

XP ve en az 1.5GB sabit disk alanı alacak hakkında 256mb için tamam hale getirmek için en az 500MHz ve bellek bir işlemci gerekir.
Ben ok terbiyeli veya hızlı söylüyorlar.

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 16 Haziran 2007, 07:54
VJH
Üye Grubu

Default Çift önyükleme

Alıntı:
Originally Posted by Wolfeymole View Post
Sen VJH ama ilk önce bilgisayarınızı özellikleri XP yükleme konusunda ne olduğunu sorabilir her iki işletim sistemleri Word sahip olacak?

XP ve en az 1.5GB sabit disk alanı alacak hakkında 256mb için tamam hale getirmek için en az 500MHz ve bellek bir işlemci gerekir.
Ben ok terbiyeli veya hızlı söylüyorlar.

Ikinci 10GBhard disk (ki), 500MB RAM, Celeron 2.4Ghz bölünmüş olacaktır.
Eğer her iki sistemde de, sadece tek bir yerde kelime belge dosyaları olabilir, ikinci sabit diskinizde bir bölüm örneğin kelime kurulur?
Old 16 Haziran 2007, 08:01
Yasak Grubu

Default Çift önyükleme

Alıntı:
Ikinci 10GBhard disk (ki), 500 GB RAM, Celeron 2.4Ghz bölünmüş olacaktır.
Eğer her iki sistemde de, sadece tek bir yerde kelime belge dosyaları olabilir, ikinci sabit diskinizde bir bölüm örneğin kelime kurulur?
Ben gerçekten 512MB RAM anlamına düşünüyorum.
İki fiziksel sabit disk var mı?
Sen 98 ve ilk C olarak kabul edilecektir yüklemeniz gerekecektir:
Bir sabit disk yeterli bir sürücü her iki işletim sistemi yerleştirmek için büyük gerekir.
Sadece yeterince büyük değil 10Gb sürücü unut.
Old 16 Haziran 2007, 08:04
VJH
Üye Grubu

Default Çift önyükleme

Alıntı:
Ben gerçekten 512MB RAM anlamına düşünüyorum.
İki fiziksel sabit disk var mı?
Sen 98 ve ilk C olarak kabul edilecektir yüklemeniz gerekecektir:
Bir sabit disk yeterli bir sürücü her iki işletim sistemi yerleştirmek için büyük gerekir.
Sadece yeterince büyük değil 10Gb sürücü unut.
Gibi yanıtladı Evet, düzenleme oldu!. Iki 10GB sabit disk, 98se üzerinde zaten vardır. 10GB XP için yeterince büyük değil mi?
Old 16 Haziran 2007, 08:09
VJH
Üye Grubu

Default Çift önyükleme

Alıntı:
Gibi yanıtladı Evet, düzenleme oldu!. Iki 10GB sabit disk, 98se üzerinde zaten vardır. 10GB XP için yeterince büyük değil mi?
Sadece yeniden okuma ben yazdım sintine - iki sürücüleri ancak 40GB 10s değildir
Old 16 Haziran 2007, 08:11
Yasak Grubu

Default Çift önyükleme

10Gb ince 98SE için olacak ve 10Gb XP için iyi olurdu, ancak o zaman artı JPEG dosyaları, vb müzik kurabilirsiniz programları göz önünde bulundurmanız gerekir
Eğer MPEG dünyasına girmek sürücü dosyaları / s kadar hızlı fişi ile lavabo in daha dolduracaktır
Sen bölümü birkaç mb yapıyor kaybedersiniz sürücüleri Eğer bu.
Tüm ne onlarla dostum yapmak istiyorum bağlıdır.
Old 16 Haziran 2007, 08:14
Yasak Grubu

Default Çift önyükleme

Ben 10Gb içine 98 ve 30GB için XP için ilk hdd bölünmüş ki durumda Ok.
Depolama için Othe fiziksel sürücü kullanın.
Old 16 Haziran 2007, 08:21
VJH
Üye Grubu

Default Çift önyükleme

Alıntı:
Ben 10Gb içine 98 ve 30GB için XP için ilk hdd bölünmüş ki durumda Ok.
Depolama için Othe fiziksel sürücü kullanın.

Thanks mate - Karışıklık için üzgünüm.

I -, xls vb diğer sürücüde doc veri koyabilirsiniz.

98 off I May sonunda emeklilik.
Old 16 Haziran 2007, 08:33
Yasak Grubu

Default Çift önyükleme

98 C olacaktır:
XP E olabilir:
Sen programları adı, size bunları çalıştırabilirsiniz var ama C veya E olduğu, onları göndermek istediğiniz göre kuracak diğer diskinizde bir klasör olabilir.
Benimle misin?
Reply

Register

Bookmarks