![]() |
|
| |||
| |||
| Ben 98SE çalıştırıyorum ve başka bir sürücüye XP yüklemek istiyorum. Eğer her iki işletim sistemlerinde, her ikisi de tek bir konumda belge dosyaları erişebilir olacak, Word, yükleme veya Will I belgeye sahip olmak böylece her OS ayrı ayrı erişebilirsiniz çoğaltılamaz dosyalar gerekir? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
XP ve en az 1.5GB sabit disk alanı alacak hakkında 256mb için tamam hale getirmek için en az 500MHz ve bellek bir işlemci gerekir. Ben ok terbiyeli veya hızlı söylüyorlar. Benim Sistemi: #
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ikinci 10GBhard disk (ki), 500MB RAM, Celeron 2.4Ghz bölünmüş olacaktır. Eğer her iki sistemde de, sadece tek bir yerde kelime belge dosyaları olabilir, ikinci sabit diskinizde bir bölüm örneğin kelime kurulur? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
İki fiziksel sabit disk var mı? Sen 98 ve ilk C olarak kabul edilecektir yüklemeniz gerekecektir: Bir sabit disk yeterli bir sürücü her iki işletim sistemi yerleştirmek için büyük gerekir. Sadece yeterince büyük değil 10Gb sürücü unut. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Sadece yeniden okuma ben yazdım sintine - iki sürücüleri ancak 40GB 10s değildir |
|
| |||
| |||
| 10Gb ince 98SE için olacak ve 10Gb XP için iyi olurdu, ancak o zaman artı JPEG dosyaları, vb müzik kurabilirsiniz programları göz önünde bulundurmanız gerekir Eğer MPEG dünyasına girmek sürücü dosyaları / s kadar hızlı fişi ile lavabo in daha dolduracaktır Sen bölümü birkaç mb yapıyor kaybedersiniz sürücüleri Eğer bu. Tüm ne onlarla dostum yapmak istiyorum bağlıdır. |
|
| |||
| |||
| Ben 10Gb içine 98 ve 30GB için XP için ilk hdd bölünmüş ki durumda Ok. Depolama için Othe fiziksel sürücü kullanın. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Thanks mate - Karışıklık için üzgünüm. I -, xls vb diğer sürücüde doc veri koyabilirsiniz. 98 off I May sonunda emeklilik. |
|
| |||
| |||
| 98 C olacaktır: XP E olabilir: Sen programları adı, size bunları çalıştırabilirsiniz var ama C veya E olduğu, onları göndermek istediğiniz göre kuracak diğer diskinizde bir klasör olabilir. Benimle misin? |
![]() |
|
| Bookmarks |