![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я йду 98SE і хочемо встановити XP на інший диск. Якщо я встановлю Word з обох операційних систем, як вони будуть мати можливість доступу до даного документу файлів в одному місці, чи мені потрібно буде мати документ файлу дублюється тому кожна операційна система зможе отримати до них доступ окремо? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
XP буде потрібно не менше 1,5 ГБ місця на жорсткому диску і знадобиться процесор не менше 500 МГц і пам'яті до 256MB до змушуєте її працювати ОК. Я кажу ОК не пристойно і швидко. Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Другий 10GBhard диска (який буде розділений), 500MB RAM, Celeron 2,4 ГГц. Якщо я встановлю слова на обох системах, чи можу я мати документ Word файлів в одному місці, наприклад, в розділ на другому жорсткому диску? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
У вас є дві фізичні жорстких дисків? Ви повинні встановити 98 перших і будуть розглядатися як С: Вам знадобиться великий жорсткий диск достатньо для задоволення потреб обох операційних систем на одному диску. Забудьте про 10gb диска це просто не достатньо великий. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Щойно перечитував трюмні я написав - Є два диска, але вони 40GB НЕ 10s |
|
| |||
| |||
| 10gb буде добре для 98SE і 10gb буде добре для XP, але тоді ви повинні розглянути програми, які ви можете встановити плюс JPEG файлами, музика і т.д. Якщо ви потрапите в область Mpeg файлів диска / с буде заповнити швидше, ніж з раковиною Plug дюйма Якщо розділ диска, ви втратите кілька мегабайт, що робить. Все залежить від того, що ви хочете з ними робити Mate. |
|
| |||
| |||
| Добре в такому випадку я б розділив перше 10gb HDD в 98 і 30 Гб для XP. Використовуйте Othe фізичного диска для зберігання даних. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Завдяки Мати - Вибач за плутанину. Я можу помістити дані - DOC, XLS і т.д. на інший диск. Я може в кінцевому підсумку звільняти на пенсію 98. |
|
| |||
| |||
| 98 буде З: XP може бути E: Ви могли б папку на інший диск називається програми, ви можете запускати їх звідти, але вони встановлять-С або Е в залежності від того, де ви хочете відправити їх. Ви зі мною? |