![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Apple jsou průměrné hodnoty a udržovat jejich OS pro sebe, což znamená, že mohou prodávat počítače na pojistné. Ale co když jsem si koupil Apple Mac, rozdělený pevný disk, můžu koupit a nainstalovat Vista nebo XP na on oddíl? Děkujeme za vaši pomoc, Ollie.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| pokud já vím, že používají odlišné arciectures procesor, takže je možné spustit na osx pc a win xp na mac. Nicméně můžete emulovat forign os v rámci počítače nativní os, ale za cenu přidělit rychlosti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne všechny Macy se v posledních několika letech užívání Intel Core 2s. Jsou to nijak neliší od jakéhokoli jiného počítače.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Takže, když se vytvořit oddíl na disku má i pevný můžete nainstalovat OS X? Nebo nebude to fungovat na partition?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Zavedení dvojího Kubuntu a Vista s Vista 1. | Black Magic | Linux & Alternativní OS | 1 | 27. března 2009 15:14 |
| Pomoc s duální zavádení vista / ubuntu s lojack software | pest79456 | Linux & Alternativní OS | 3 | 12. října 2008 09:39 |
| * Duální Zavedení * | bigbonthabeat | Operační systémy Windows | 2 | 12. Září 2008 06:43 |
| Duální Zavedení Průhled s XP? | sgrr | Operační systémy Windows | 3 | 19. prosince 2007 04:16 |
| Duální zavádení | VJH | Operační systémy Windows | 15 | 17. června 2007 08:29 |
| Thread Nástroje | |
| |