![]() |
|
| |||
| |||
| Apple είναι μέσος και διατηρούν το λειτουργικό τους σύστημα για την ίδια, που σημαίνει ότι μπορούν να πωλούν υπολογιστές σε ένα ασφάλιστρο. Τι γίνεται όμως όταν αγόρασα ένα μήλο Mac, χωρισμένο το σκληρό δίσκο, θα μπορούσα να αγοράσω και να εγκαταστήσετε vista ή XP σε διαμέρισμα αυτός;; Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας, Ollie. |
|
| |||
| |||
| Απ 'όσο γνωρίζω χρησιμοποιούν διαφορετικές επεξεργαστή arciectures έτσι είναι αδύνατο να τρέχει OSX σε PC ή Win XP σε ένα mac. Ωστόσο, μπορείτε να μιμηθεί ένα forign os εντός των υπολογιστών μητρική OS αλλά με το κόστος της κατανείμει της ταχύτητας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι Όλες οι Macs γίνει τα τελευταία χρόνια χρήση Intel Core 2s. Είναι δεν διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Έτσι, αν μπορώ να δημιουργήσω ένα διαμέρισμα στο i σκληρό δίσκο μου να εγκαταστήσετε το OS Χ; Ή δεν θα εργάζονται σε ένα διαμέρισμα; |