![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| "Apple" yra vidutinis ir išlaikyti savo OS į save, ty jie gali pardavinėti kompiuterius priemoka. Bet kas, jei aš nusipirkau Apple Mac, atskirti kietojo disko, galima įsigyti ir įdiegti Vista ar XP disko jis? Thanks for your help, Ollie.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| kiek aš žinau, kad jie naudoja skirtingus procesorius arciectures todėl neįmanoma paleisti OSX ant PC ar Win XP su Mac. Tačiau galite sekti foreign OS per kompiuterius native OS, bet ne iš pask greičio kainą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No Visos Mac padaryta per pastaruosius kelerius metus naudoti "Intel Core 2s. Jie niekuo nesiskiria nuo bet kokio kito kompiuterio.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Taigi, jei aš galiu sukurti į kietąjį diską ir skirsnį galima įdiegti OS X? Ar ji neveikia ant disko?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dvigubas atsisiuntimas Kubuntu ir Vista Vista 1. | Black Magic | Linux & Alternative OS | 1 | Kovas 27, 2009 15:14 |
| Pagalba dvigubą paleidimo Vista / ubuntu lojack programinė įranga | pest79456 | Linux & Alternative OS | 3 | 12 spalis 2008 09:39 |
| * Dual Atsisiuntimas * | bigbonthabeat | Windows "operacinės sistemos | 2 | 12 rugsėjis 2008 06:43 |
| Dvigubas atsisiuntimas Vista su XP? | sgrr | Windows "operacinės sistemos | 3 | 19 gruodis 2007 04:16 |
| Dvigubas atsisiuntimas | VJH | Windows "operacinės sistemos | 15 | Birželis 17, 2007 08:29 |
| Temos įrankiai | |
| |