![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apple są oznacza OS i zachować ich dla siebie, co oznacza, że mogą sprzedawać komputery z premią. Ale co jeśli kupiłem Apple Mac, partycje dysku twardego, można kupić i zainstalować Vista lub XP na partycję on? Dziękujemy za pomoc, Ollie.
|
| |||
| |||
| Z tego co wiem oni korzystać z różnych procesor arciectures więc niemożliwe jest uruchomienie osx na komputerze lub Win XP na Maku. jednak można naśladować forign jeden OS w komputerach native OS, ale na koszt przyznać prędkości. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wszystkie Maki wykonane w ostatnich kilku latach użytkowania Intel Core 2s. Są to nie różni się od innych komputer.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Więc jeśli mogę utworzyć partycję na mój twardy dysk i można zainstalować OS X? Czy to nie działa na partycji?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |