![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Apple se înţelege şi păstreze OS pentru ele însele, sensul ei pot vinde computere, la o primă. Dar ce se întâmplă dacă am cumpărat un Apple Mac, partitioned pe hard disc, aş putea să-mi cumpăr şi a instala Vista sau XP pe el partition?? Mulţumesc pentru ajutor, Ollie.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Din câte ştiu eu, se utilizează diferite procesor arciectures, deci este imposibil de a rula OSX pe un PC sau de a cîştiga XP pe un mac. Cu toate acestea, puteţi încerca o forign os în computere nativ os, dar de la costul de aloc de viteză. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nr Toate MACs făcute în ultimii ani utilizarea Intel Core 2S. Ele nu sunt diferite de la orice alt computer.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Deci, dacă am crea o partiţie de pe hard-disk-mi i pot instala OS X? Sau nu va funcţiona pe o partiţie?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |