![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Apple sú priemerné hodnoty a udržiavať ich OS pre seba, čo znamená, že môžu predávať počítače na poistné. Ale čo keď som si kúpil Apple Mac, rozdelený pevný disk, môžem kúpiť a nainštalovať Vista alebo XP na on oddiel? Ďakujeme za vašu pomoc, Ollie. |
|
| |||
| |||
| pokiaľ ja viem, že používajú odlišné arciectures procesor, takže je možné spustiť na osx pc a win xp na mac. Avšak môžete emulovať forign os v rámci počítača natívne os, ale za cenu prideliť rýchlosti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie všetky Macy sa v posledných niekoľkých rokoch užívania Intel Core 2s. Sú to nijak nelíši od akéhokoľvek iného počítača.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Takže, keď sa vytvoriť oddiel na disku má aj pevný môžete nainštalovať OS X? Alebo nebude to fungovať na partition? |