![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јабука се подразумева и задрже оперативни систем на себи, што значи да они могу да продају рачунаре на премије. Али, шта ако сам купио Аппле Мацу, подељена хард диск, могао сам купити и инсталирати Виста или КСП је на партицији? Тханкс фор ыоур хелп, Оллие.
|
| |||
| |||
| колико ја знам они користе различите процесоре арциецтурес тако да је немогуће покренути ОСКС на ПЦ или Уин КСП на МАЦ. међутим, можете симулирати форигн ОС у ОС рачунара матерњи али у цену аллот брзине. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Но све Мацове направљене у последњих неколико година користе Интел 2с. Они се не разликују од било ког другог рачунара.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Дакле, ако направим партицију на мом хард диску ја могу инсталирати ОС Кс? Или ће то да не ради на партицији?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дуал Боотинг Кубунту и Видик са Видик инсталиран 1. | Блацк Магиц | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 27 март 2009 15:14 |
| Помоћ са Дуал боотинг видик / убунту са лојацк софтвера | пест79456 | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 12 октобар 2008 09:39 |
| * Дуал Боотинг * | бигбонтхабеат | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 12. сеп 2008 06:43 |
| Дуал Боотинг Видик са КСП? | сгрр | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 19 децембар 2007 04:16 |
| Дуал боотинг | ВЈХ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 15 | 17. јуна 2007 08:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |