![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο μπορώ να διπλή εκκίνηση Vista με XP; Αν ναι, παρακαλώ ενημερώστε με. Επίσης αν μου διπλή εκκίνηση vista με xp, όταν μπορεί να συνδεθεί σε i XP αφαίρεση Vista; αντί του συνόλου των μορφοποίηση. Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να κρατήσει όλα τα αρχεία. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να γνωρίζω αν αυτό είναι δυνατόν. εις υγεία |
|
| |||
| |||
| και η διπλή εκκίνηση είναι ικανός αν έχετε σκληρό σας δίσκο ή να κατατμηθούν όμορφα το μέγεθος του διαμέριση χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως Gparted. Στη συνέχεια, κατά την εγκατάσταση XP ενδέχεται να είναι ή να μην αναγνωρίζει Vista αλλά θα έχει όλα τα αρχεία για vista είναι ακόμα διαθέσιμες. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι έχεις σήμερα; .... ή είστε εκτός κλοτσιές με ένα καθαρό HDD;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι μπορείτε να διπλής εκκίνησης. Μόνο προβλήματα μπορεί να είναι incurr χρησιμοποιώντας μια συστοιχία RAID με Vista, όπως σοβαρά δεν αρέσουν. Διπλή εκκίνηση με 2 τμήματα, την 1η του σκληρού δίσκου είναι δυνατό, μαζί με διπλή εκκίνηση XP και Vista σε ξεχωριστές μονάδες σκληρού δίσκου. Και οι δύο μέθοδοι είναι εύκολα καταφέρει.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διπλή Εκκίνηση kubuntu και Vista με Vista Installed 1η | Black Magic | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 27 Μαρ 2009 15:14 |
| Βοήθεια με διπλή εκκίνηση Vista / ubuntu με lojack λογισμικού | pest79456 | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 12 Οκτ 2008 09:39 |
| Διπλή εκκίνηση Vista & OS X;; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 21η Σεπ 2008 13:03 |
| * Dual Εκκίνηση * | bigbonthabeat | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 12 Σεπ 2008 06:43 |
| Διπλή εκκίνηση | VJH | Λειτουργικά συστήματα Windows | 15 | 17 Ιουν 2007 08:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |