![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Ima li bilo koji način na koji ja mogu Vista dual boot sa XP? Ako je tako molim Vas javite mi. Isto tako, ako sam dual boot sa xp vidik, mogu li ja kada prijavljeni na XP maknuti vidik? namjesto svih oblikovanja. Na taj način ja mogu držati sve datoteke. Molimo da javite mi ako je moguće. živjeli |
|
| |||
| |||
| dobro dual booting je sposoban ako imate vaš hard disk partitioned lijepo ili mogu promijeniti veličinu particioniranje pomoću alata kao što Gparted. Onda kada instalirate XP ili ona svibanj svibanj Vista ne prepoznaje, ali će imati sve datoteke na Vidik i dalje na raspolaganju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što si dobio trenutno? .... ili ste mrda sa čistim HDD?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da možete dual boot. Samo ste svibanj probleme incurr je koristeći Vidik sa RAID polje, jer je teško ne sviđaju. Dual booting sa 2 particije na 1 hard disk je moguće, uz dual booting XP i Vista na zasebne tvrde diskove. Obje metode su lako svršiti.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual Booting Kubuntu i Vidik sa Vidik Instaliran 1. | Black Magic | Linux OS i alternativna | 1 | 27. ožujak 2009 15:14 |
| Pomoć s Dual booting vidik / ubuntu sa lojack softvera | pest79456 | Linux OS i alternativna | 3 | 12. listopad 2008 09:39 |
| Dual booting Vista i OS X? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows Operating Systems | 4 | 21. Ruj 2008 13:03 |
| * Dual Booting * | bigbonthabeat | Windows Operating Systems | 2 | 12. Ruj 2008 06:43 |
| Dual booting | VJH | Windows Operating Systems | 15 | 17. lipnja 2007 08:29 |
| Thread Tools | |
| |