![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Van-e, hogy milyen módon tudok dual boot XP és Vista? Ha igen, let me know. Emellett, ha a kettős csomagtartó kilátás és xp, tudom, amikor bejelentkezett XP eltávolítása kilátás? ahelyett, hogy a formázás. Így tudom tartani az összes fájlt. Please let me know, ha ez lehetséges. egészségére |
|
| |||
| |||
| valamint a kettős képes ha van merevlemezre particionálandó szépen vagy átméretezheted a particionáló eszközei segítségével, mint Gparted. Akkor, amikor XP telepítését, hogy vagy nem ismeri fel a Vista, de még az összes fájlt a kilátás még mindig elérhető. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi van még jelenleg? .... Vagy maga rugdossa ki egy tiszta HDD?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persze akkor dual boot. Csak akkor lehet probléma incurr használ RAID tömbben a Vista, mivel komolyan nem tetszik nekik. Kettős, 2 partíciója 1 merevlemezként is lehetséges, valamint a kettős XP és Vista külön merevlemezeket. Mindkét módszer könnyen.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kettős Kubuntu Vista és a Vista telepítve 1. | Black Magic | Linux és OS Alternatív | 1 | 27. március 2009 15:14 |
| Segítség a kettős Vista / ubuntu a lojack szoftver | pest79456 | Linux és OS Alternatív | 3 | 12. október 2008 09:39 |
| Kettős Vista és OS X? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 4 | 21. Szeptember 2008 13:03 |
| * Kettős * | bigbonthabeat | A Windows operációs rendszerek | 2 | 12 Sep 2008 06:43 |
| Kettős | VJH | A Windows operációs rendszerek | 15 | 17. június 2007 08:29 |
| Téma eszközök | |
| |