![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, האם יש דרך בה אני יכול dual boot Vista עם XP? אם כן אנא תן לי לדעת. גם אם אני Vista dual boot עם XP, כאשר אני יכול להתחבר ליותר XP להסיר Vista? במקום כל העיצוב. כך אני יכול לשמור את כל הקבצים. אנא תן לי לדעת אם זה אפשרי. לחיים |
|
| |||
| |||
| גם את הכפול באתחול מסוגל אם יש לך את הכונן הקשיח או partitioned יפה יכול גודל מחיצות, שימוש בכלים כמו Gparted. לאחר מכן, כאשר אתה מתקין XP היא עשויה או לא עשויה לזהות Vista אבל יהיה את כל הקבצים ב Vista עדיין זמינה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה יש לך כרגע? .... או אתה בועט הסתלק נקי HDD?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן אתה יכול אתחול כפול. רק בעיות ייתכן incurr היא באמצעות מערך RAID עם Vista, כפי שזה קשה לא אוהב אותם. Dual באתחול עם 2 מחיצות על הכונן הקשיח 1 אפשרי, יחד עם הכפול באתחול XP ו Vista על כוננים קשיחים נפרדים. שתי שיטות בקלות מוגמר.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dual באתחול Kubuntu and Vista עם Vista מותקן 1 | הקסם השחור | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | -27 מרץ 2009 15:14 |
| עזרה עם Dual באתחול Vista / Ubuntu עם lojack תוכנה | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 12th אוקטובר 2008 09:39 |
| Dual באתחול Vista & OS X?? | 4d (Fordy (פורד) אולי | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 21 ספטמבר 2008 13:03 |
| Dual באתחול * * | bigbonthabeat | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 12th ספטמבר 2008 06:43 |
| Dual באתחול | VJH | מערכות ההפעלה Windows | 15 | -17 יוני 2007 08:29 |
| שרשרת כלים | |
| |