![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Ar yra koks nors būdas, kuriuo galiu dvigubos įkrovos Vista su XP? Jei taip, prašome pranešti man. Pat, jei aš dvigubą paleidimo su XP, Vista, ar galiu tada, kai esate prisijungę prie XP pašalinti Vista? vietoj visų formatavimas. Tokiu būdu aš galiu išsaugoti visus failus. Please let me know jei tai įmanoma. į sveikatą |
|
| |||
| |||
| ir dvigubą paleidimo galima Jei turite kietąjį diską atitverta gražiai arba galite keisti atitvarų naudojant įvairias priemones, pavyzdžiui gparted. Tada, kai įdiegsite XP ji gali būti arba negali pripažinti Vista, bet visi apie Vista failus vis dar prieinami. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką jūs turite dabar? .... ar esate kicking off su švarus HDD?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip galite dvigubos įkrovos. Tik problemų galite incurr naudoja RAID masyvas su Vista, nes ji labai nemėgsta jų. Dvigubą paleidimo su 2 disko 1 kietajame diske yra įmanoma, kartu su dvigubos paleidimo XP ir Vista į atskirus kietuosius diskus. Abu metodai yra lengvai atlikti.