![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Existuje nejaký spôsob, akým môže aj duální boot Vista s XP? Ak áno, prosím dajte mi vedieť. I keď aj duální boot s xp priehľad, možno aj pri prihlásení do XP odstrániť priehľad? miesto všetkých formátovania. Týmto spôsobom môžu zachovať aj všetky súbory. Prosím, dajte mi vedieť, ak je to možné. na zdravie |
|
| |||
| |||
| i duálnou zavádzanie je schopná, ak máte pevný disk rozdelený vyrovná alebo veľkosť rozdelenie pomocou nástrojov ako Gparted. Potom pri inštalácii XP sa môže alebo nemusí rozpoznať Vista, ale budú mať všetky súbory na Vista sú stále k dispozícii. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo máte v súčasnosti? .... alebo ste sa kope s čistým HDD?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo môžete duální boot. Iba problémy môžete incurra je pomocou RAID pole s Vista, pretože to vážne nie je ako oni. Duálny zavádzanie s 2 oddiely na 1 disku je možná, spolu s duálnou zavádzanie XP a Vista na samostatný pevný disk. Obidve metódy sú ľahko.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zavedenie dvojitého Kubuntu a Vista s Vista 1. | Black Magic | Linux & Alternatívne OS | 1 | 27. marca 2009 15:14 |
| Pomoc s duálnou zavádzanie vista / ubuntu s lojack softvér | pest79456 | Linux & Alternatívne OS | 3 | 12. októbra 2008 09:39 |
| Duálny zavádzanie Vista & OS X? | 4D (Ford (Ford) Ollie | Operačné systémy Windows | 4 | 21. September 2008 13:03 |
| * Duální Zavedenie * | bigbonthabeat | Operačné systémy Windows | 2 | 12. September 2008 06:43 |
| Duálny zavádzanie | VJH | Operačné systémy Windows | 15 | 17. júna 2007 08:29 |
| Thread Tools | |
| |