![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравствуйте,
Чи є спосіб, яким я можу подвійну завантаження Vista з XP? Якщо так, будь ласка, дайте мені знати. Крім того, якщо я подвійну завантаження Vista з XP, чи можу я при вході в ХР видалити Vista? замість того, щоб все форматування. Таким чином, я можу зберегти всі файли. Будь ласка, дайте мені знати, якщо це можливо. ура |
|
|
|||
|
|||
|
також подвійну завантаження здатне якщо у вас є жорсткий диск розділений красиво або можете змінити розмір розмітку з використанням інструментів, таких як Gparted. Потім, коли ви встановите XP він може чи не може визнати Vista, але буде мати всі файли на Vista все ще доступний.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Що у вас в даний час? .... або ви почавши з чистого HDD?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Та ви можете подвійний завантаження.
Тільки проблеми, які можуть incurr використовується RAID масив з Vista, оскільки вона серйозно не подобаються. Подвійне завантаження з 2 розділу на жорсткому диску 1 можливо, разом з подвійним завантаженням XP і Vista на різних жорстких дисках. Обидва методи легко зробити.
|