![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Иска ми се да двойствен обувка Windows 7 RC и текущата ми Windows XP. Доколкото съм, ако създам нов дял и инсталиране на Windows 7 за това, че ще работим добре като двойната обувка си? Тъй като RC изтича точно като бета, ако мога да премахнете Windows 7 от моя твърд диск, когато изтече, ще е на винт нищо? Аз бях чувал за неща като bootmanager, но аз не съм много сигурен какво точно прави. И аз чета на сайта на Microsoft, когато отидох да го изтеглите, той каза, компютърът ще започне изключи всеки два часа след като, ако е изтекъл, или нещо подобно. Ако съм само в booted XP и чаках, докато Windows 7 е била освободена, тя ще засегне изключи? Един последен въпрос, аз съм вървят XP 32bit. Има ли значение дали съм се 32bit или 64bit Windows 7? Благодарности.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| С цел: Да, вероятно не ако нов bootloader се отстранява правилно, да, но не можете да получите 64-битов.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Е, как един часа ходят правилно премахване на bootloader? О и една за shutdowns, въпроса ми сигурно не е бил формулиран така. Исках да знам дали ми Windows XP ще започне изключи, или той ще остане нормално, като само на Windows 7 изключи. Благодаря за отговора.
|
| |||
| |||
| Ако избършете 7 дял на XP bootloader трябва да поеме, в противен случай можете просто поп в Win XP CD и го поправим. Shutdowns няма да се отрази XP.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря.
|
| |||
| |||
| Доколкото съм наясно Официален Правилната излизане на Win7 се очаква преди изтичането на излизане кандидатки Както и да е, така че ако сте само да го използвате, докато се освобождава и тогава започваш да се купи копие, той трябва да е от значение най - всички. Прави ъпгрейд е възможно мисля.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ^ Това е вярно, но ти никога не знаем дали те вкарвам в проблеми, те могат да не освобождава навреме. Много малко вероятно все пак.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да деинсталирам Windows 2000 от двойствен обувка система | regedit57 | Windows операционни системи | 2 | 23-ти август 2009 година 04:15 |
| Имам нужда от помощ - PC Не Начално зареждане на Windows | florinp7487 | Windows операционни системи | 9 | 2-ро май 2009 г. 15:40 |
| Windows XP Не Начално зареждане | jaybob275 | Windows операционни системи | 1 | 10 ноември 2008 17:26 |
| Предотвратяване на Windows / PC зареждане | robbiecom | Общи Софтуер Чат | 4 | 27 Авг 2007 06:49 |
| Dual Начално зареждане (Ubuntu & Windows XP) | Liam | Linux & Алтернативни OS | 1 | 29 Юли 2007 01:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |