menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Duální bootování Windows 7 RC a můj současný systém Windows XP

Reply

Thread Nástroje
Old 5. května 2009, 02:31
Dárce Skupina

Default Duální bootování Windows 7 RC a můj současný systém Windows XP

Nazdar,

Přál bych si, aby duální boot Windows 7 RC a můj současný systém Windows XP. Co se týče mne, když jsem vytvořit nový oddíl a instalovat Windows 7 na to, že to bude fungovat dobře jako duální boot v pořádku?

Vzhledem k tomu, že RC skončí stejně jako beta, když jsem byla na odstranění Windows 7 z mého pevného disku, když to skončí, by se šroubovacím něco děje? Slyšel jsem o věci jako bootmanager, ale nejsem příliš jistý, co přesně dělá.

A já si přečíst na stránkách společnosti Microsoft, když jsem šel ke stažení je, že řekl, že počítače by se začít s vypínáním každé dvě hodiny poté, co v případě ukončení platnosti, nebo něco podobného. Kdybych jen nastartoval do XP a čekali, až systém Windows 7 byl propuštěn, by to mít vliv na vypínání?

Poslední otázka, Běžím XP 32bit. Záleží na tom, zda mám 32bit nebo 64bit Windows 7?

Díky.
Old 5. května 2009, 03:47
Dárce Skupina

V pořadí: ano, pravděpodobně ne-li nový zavaděč je odstraněna správně, ano, ne, ale měli byste dostat 64-bit.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 5. května 2009, 03:52
Dárce Skupina

No, jak se najednou asi správně odstranění zavadec?
Aha, a ten o odstávky, moje otázka zní asi nebylo správné. Chtěl jsem vědět, jestli moje Windows XP by se začít s vypínáním, nebo by to zůstat normální, jen s Windows 7 vypínáním.

Díky za odpověď.
Old 5. května 2009, 05:34
Dárce Skupina

Pokud budete utírat 7 oddílů na XP Zavaděč by měl převzít, jinak stačí pop ve Win XP cd a opravit.

Odstávky nebude mít vliv na XP.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 5. května 2009, 05:35
Dárce Skupina

Ok, díky.
Old 5. května 2009, 08:32
Dárce Skupina

Co se týče jsem si vědom Úředním Správné Uvolnění Win7 se očekává před uplynutím Release Candidate stejně, takže pokud máte jen to, až se to uvolní a pak vy budete kupovat kopii, mělo by na tom, na vše.

Přímo upgrade je možné si myslím.
Old 5. května 2009, 22:59
Dárce Skupina

^ To je sice pravda, ale nikdy nevíte, pokud dostanou do problémů, které nemusí zpráva o čas. Velmi pravděpodobně ne.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jak odinstalovat Windows 2000 Dual Zavedení systému regedit57 Operační systémy Windows 2 23.srpna 2009 04:15
I Need Help - PC není Zavedení Windows florinp7487 Operační systémy Windows 9 2. května 2009 15:40
Windows XP Není Zavedení jaybob275 Operační systémy Windows 1 10. listopadu 2008 17:26
Prevence Windows / PC zavádením robbiecom Obecné Software Chat 4 27. srpna 2007 06:49
Zavedení dvojího (Ubuntu a Windows XP) Liam Linux & Alternativní OS 1 29. červenec 2007 01:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.