![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Přál bych si, aby duální boot Windows 7 RC a můj současný systém Windows XP. Co se týče mne, když jsem vytvořit nový oddíl a instalovat Windows 7 na to, že to bude fungovat dobře jako duální boot v pořádku? Vzhledem k tomu, že RC skončí stejně jako beta, když jsem byla na odstranění Windows 7 z mého pevného disku, když to skončí, by se šroubovacím něco děje? Slyšel jsem o věci jako bootmanager, ale nejsem příliš jistý, co přesně dělá. A já si přečíst na stránkách společnosti Microsoft, když jsem šel ke stažení je, že řekl, že počítače by se začít s vypínáním každé dvě hodiny poté, co v případě ukončení platnosti, nebo něco podobného. Kdybych jen nastartoval do XP a čekali, až systém Windows 7 byl propuštěn, by to mít vliv na vypínání? Poslední otázka, Běžím XP 32bit. Záleží na tom, zda mám 32bit nebo 64bit Windows 7? Díky.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V pořadí: ano, pravděpodobně ne-li nový zavaděč je odstraněna správně, ano, ne, ale měli byste dostat 64-bit.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| No, jak se najednou asi správně odstranění zavadec? Aha, a ten o odstávky, moje otázka zní asi nebylo správné. Chtěl jsem vědět, jestli moje Windows XP by se začít s vypínáním, nebo by to zůstat normální, jen s Windows 7 vypínáním. Díky za odpověď.
|
| |||
| |||
| Pokud budete utírat 7 oddílů na XP Zavaděč by měl převzít, jinak stačí pop ve Win XP cd a opravit. Odstávky nebude mít vliv na XP.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Ok, díky.
|
| |||
| |||
| Co se týče jsem si vědom Úředním Správné Uvolnění Win7 se očekává před uplynutím Release Candidate stejně, takže pokud máte jen to, až se to uvolní a pak vy budete kupovat kopii, mělo by na tom, na vše. Přímo upgrade je možné si myslím.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ^ To je sice pravda, ale nikdy nevíte, pokud dostanou do problémů, které nemusí zpráva o čas. Velmi pravděpodobně ne.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak odinstalovat Windows 2000 Dual Zavedení systému | regedit57 | Operační systémy Windows | 2 | 23.srpna 2009 04:15 |
| I Need Help - PC není Zavedení Windows | florinp7487 | Operační systémy Windows | 9 | 2. května 2009 15:40 |
| Windows XP Není Zavedení | jaybob275 | Operační systémy Windows | 1 | 10. listopadu 2008 17:26 |
| Prevence Windows / PC zavádením | robbiecom | Obecné Software Chat | 4 | 27. srpna 2007 06:49 |
| Zavedení dvojího (Ubuntu a Windows XP) | Liam | Linux & Alternativní OS | 1 | 29. červenec 2007 01:52 |
| Thread Nástroje | |
| |